30 mars 2014

Resrutt till Denver.

Om ett par veckor är det dags för vår lilla familj att åka på en roadtrip till Denver, Colorado. Jag är jätteexalterad över att få se mer av glorious U.S.A. 

Vi delar upp resan och första stoppet med övernattning blir på Country Inn & Suites i Amarillo. Nördig som jag är, så vill jag gärna se Cadillac Ranch som nämns i Lonely Planet :) Mysigt att lill-fisen kommer med också.

Dagen efter fortsätter vi ytterligare 6-7 timmar tills vi når Denver och vårt hotell.

10 kommentarer:

 1. Vad roligt med roadtrip! :) Känns som om Texas är bra placerat, att det finns många stater och städer runtomkring med bra avstånd för roadtrips. Har hört att Colorado ska vara fantastiskt fint och jag skulle verkligen vilja åka dit :) Hoppas ni får det toppen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kändes verkligen som Colorado ligger väldigt långt bort, men när jag kikade på kartan så vart jag förvånad. Nästan rak väg hela tiden :)
   Ska bli jättekul att få se en ny delstat och lite nya städer på vägen dit också.

   Radera
 2. Kul att ni ska på road trip. Älskar sådant. Alltid mycket att se och upptäcka. Roligt även att Linus kommer med. Colorado drömmer jag om att komma till någon dag och besöka nationalparkerna kring rocky mountains.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska jättekul och visst att resan blir längre i bil, men man får ju se så mycket mer :) Hoppas vi hinner se få mycket som möjligt när Ken inte är på kus, då vi är där en vecka.

   Radera
 3. KUL med roadtrip!!
  Colorado gillar jag! OCH en härlig roadtrip innan ni kommer dit.
  KUL med tjejen som undrade varifrån din tröja kom. Sådär slumpmässigt har jag träffat den svenska tjejer jag känner också :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Älskar att få se mer av USA och vad bättre än en roadtrip! :)
   Det var jättekul att träffa en svenska här och så spontant också..vi håller garanterat kontakten.

   Radera
 4. Det blir nog en väldigt fin tur med de mäktiga bergen och den fina naturen. Ta mååånga kort! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Promise! Ska bli hur roligt som helst. :)

   Radera
 5. Vad skoj med en roadtrip! Colorado ska ju vara jattefint dessutom. Jag har en drom om att gora en roadtrip I USA nagon gang I framtiden. Nar barnen ar lite storre och inte tycker det ar sa trist att aka bil kanske .... :-)

  Vad skoj med den svenska tjejen forresten. Ungefar précis sa har jag lart kanna flera av mina vanner har i Bristol. Vid nagot tillfalle hade jag en svensk jacka och en annan gang sag jag en tjej med en svensk kronanvagn och gick sjalv fram till henne. Vi driver nu Fika Bristol ihop sa det kan ju bli en match made in heaven :-).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har hört detsamma och är jätteglad att jag får möjligheten att resa dit. Mycket vackert att upptäcka längs vägen också...

   Det var oväntat att möta en svenska här på 7-Eleven bara sådär..., men verkligen jätteroligt och just nu håller vi på och styr upp en kaffe-dejt :)

   Radera

Skriv gärna några rader! :)