30 mars 2014

Excuse me, but where did you buy your sweather?!

Igår efter lunch åkte Ken och jag till 7-Eleven för att köpa varsin slurpee. Guud dom är så goda! :)

Anyways...

I kön att betala känner jag att någon klappar mig på axeln. Jag vänder mig om och där står en kvinna i 35-40 års åldern. Hon frågar på engelska vart jag köpt min tröja, varpå jag svarar Ann Taylor Downtown...Nej nej säger kvinnan. -Inte den, utan den du har knuten om axlarna? Den har du inte köpt här. 

Jag står där som en fån och fattar noll. Men då säger hon till mig på svenska - Du har köpt den i Sverige eller hur? På Lindex. Haha. Du är från Sverige.

Kvinnan som heter Camilla, bor faktiskt i närheten av oss och har bott i USA i 18 år. Vilket möte och vilken slump! Vi bytte nummer och får se vart det leder... :)

6 kommentarer:

 1. Att knyta kontakter i ett nytt land ,måste vara spännande och inspirerande-

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var jätteroligt att möta en svensk som bor här. De flesta bor i Dallas, men några bor även här i Ft Worth :) Spännande...

   Radera
 2. Gud, vad kul! Hon lär säkert känna en drös med andra svenskor oxå. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon vart jätteexalterad och jag var nog fortfarande lite i chock haha, men hon verkade ha massa väninnor här både svenska och amerikanska :)

   Radera
 3. Vad roligt! Alltid kul att träffa andra svenskar utomlands som upplever samma som en själv gör! Ibland kan jag tycka att det är lättare att knyta kontakter med svenskar för att man förstår varandra och det är mer "naturligt" Dock umgås jag bara med internationella personer från Usa, Japan, Kina och Korea här eftersom jag bara ska vara här ett år men hade jag flyttat utomlands för att stanna en längre stund så skulle jag verkligen se en trygghet i att ha lite svenska kontakter med. kram :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ett oväntat möte, men verkligen jättekul att träffa en annan svenska här :) Vi håller kontakten och ska träffas för en fika här inom kort.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)