4 mars 2014

Förbereder gästrummet.

Imorgon kommer fina Jenny hit och vi ser verkligen fram emot hennes besök. Stackarn hade knappt plats för sin egen packning utan större delen av hennes bagage är gosaker till oss från Sverige. Oops!

Idag går tvättmaskinen för fullt. Lakan, handdukar m.m ska fräschas upp inför hennes vistelse och idag var jag till Target och införskaffade en bordslampa från Threshold och sedan doftljus som de hade kampanj på - woot.

Nu lunch och sedan åter till städningen...


6 kommentarer:

  1. Snygg lampa!

    SvaraRadera
  2. Superkul att få besök. Första sverigegästen eller? Det blir toppen att hennes väska är full med godsaker till dig och er. Då får hon plats för en hel del shopping i USA. Win win för er båda. När vi åkte till Florida såg jag till att försöka packa minimalt för att jag visste att det skulle finnas massor jag ville shoppa.
    Kram och ha så kul.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ska bli jätteroligt och det är första gästen från Sverige :) Shopping lär det garanterat bli och hennes väska kommer säkert vara lika full på tillbakaresan.

      Radera
  3. Så mysigt med gäst & att få fixa iordning innan! Jag älskar att ha allt sådär perfekt med fräscha tidningar, en korg med snacks, vattenflaska & massa egentligen onödigt pill till mina gäster ;) Så kul ju! Hoppas ni får det underbart! Eller.. det tvivlar jag iofs inte på!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ska bli jättehärligt att få ro om mitt första Sverigebesök och goa vän. Linus och jag hjälptes åt att fixa till rummet igår och jag hoppas att hon blir nöjd.

      Radera
  4. Gud vilken snygg lampa! Och vad mysigt med besök (och godsaker), verkar som att värmen kommer tillbaka igen snart också :)

    SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)