10 februari 2014

Linus the vizsla.

Imorgon blir lillskrutten 8 veckor och han är full av upptåg och nyfiken på allt!!

Just nu skulle jag beskriva honom som energisk,  väldigt kärleksfull, nyfiken, och busig. Han har fortfarande sylvassa valptänder, men vi tränar hårt på att han ska tugga på sina tuggben som vi köpt åt honom. Naffsandet har också blivit betydligt bättre och såren på mina händer börjar läka :)

Första dagarna var han klistrad till Ken och mig och började pipa direkt om han inte såg oss..kraken, allt var så nytt för honom, men nu kan han huset och vart saker och ting finns.

Han är jätteduktig på att säga till, när han behöver gå ut och första nätterna vaknade han varannan timme och ville ut, vilket gjorde att Ken och jag varit supertrötta och mycket har släpat efter b.la bloggen.

Linus reagerar på sitt namn och kan sitta fint när man ger honom det kommandot. Han är så intelligent och blir besviken då vi ibland måste banna honom, som när han tuggade på en kabel under soffan. Allt han vill är att göra oss till lags.

Många känner inte till rasen Vizsla, men här finns information från Dogs 101. Enjoy!


4 kommentarer:

 1. Mys! Jag blir själv så sugen på en liten valp när jag läser och ser dina bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är supermysigt, men dock väldigt jobbigt nu första tiden. Men med en positiv inställning och tålamod kommer man långt! :)
   Ha en fin dag!

   Radera
 2. Åh vad roligt att få höra lite mer om Linus. Han är ju bara så attans söööööt! Åh liten, klart han följde er runt som ett frimärke då allt var nytt och mamma var borta liksom hans syskon. Men har har kommit till ett underbart hem och det märks att han får mycket kärlek. Njuter av alla dina fina och söta bilder på instagram och FB av Linus också.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är ett riktigt charmtroll, men full av bus just nu. Han blir två månader idag :) Ibland blir jag lite orolig att vi inte räcker till som hundägare, men vi tar en dag i taget och jag vet att det kommer att bli bättre ju äldre han blir.
   Ha en fin dag!

   Radera

Skriv gärna några rader! :)