11 februari 2014

En liten valp kom emellan...

Vecka t.v.å med Linus och efter en minst sagt hektiskt första vecka med lite sömn och så börjar vi alla få lite rutin på saker och ting.

Tidiga mornar blir det, men det är faktiskt skönt att komma upp i tid. Hinner plocka undan disk, tvätta och duscha emellan Linus vilor och nu även blogga lite mer - äntligen!

Ken har haft några kollegor över, så Linus har börjat träffa andra och de älskar honom. Mysigt!

På torsdag ska jag på synkontroll vid 8.45 och torsdag tror jag Ken skulle iväg på någon kontroll med fingeravtryck för sitt jobb.

Vissa saker har vi fått tacka nej till pga. att vi har en valp och vi vill verkligen inte lämna bort hunden i nuläget. Han är vår bebis och vi är petiga vem vi lämnar hunden till...

Vad är på G annars?!

 - Besök från Sverige i Mars.

 - Ev. Resa till Denver i April, då Ken ska på kurs.

- Mina svärisar kommer på besök från Alabama i April.

 - Resa till Sverige i augusti och mina föräldrar följer med tillbaka hit :)

7 kommentarer:

 1. Jag som är morgonmänniska håller med, det är bra att komma upp och starta dagen!

  SvaraRadera
 2. Det känns bra och man hinner verkligen med mycket innan lunch :)

  SvaraRadera
 3. Ni gör helt rätt i att i n t e lämna bort honom när han är så liten. Den tiden går ju så otroligt fort oxå! Åh, vad jag ser fram att emot att få träffa honom! ♡

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vissa tjatar på oss och tycker vi är fjantiga - det är ju bara en hund..Ehh nej verkligen inte! Han är väldigt skör ännu och vi vill att han ska ha lugn och ro och inte ryckas fram och tillbaka och ha massa människor som kan stressa honom. Grannflickan har varit inne en gång sedan vi fick honom och vi poängterade att han behöver vila plus att han sover ofta om dagarna, vilket hon accepterade.

   Radera
  2. Vi längtar efter ditt besök :)

   Radera
 4. Så kul att läsa om valpen :) Jag lovar att skriva lite mer om Mally när jag har tid!
  Väldigt bra att ni/du stannar med fisen tycker jag <3 Så FIN är han.

  SvaraRadera
 5. Vi lämnade hunden ganska direkt. Jag hade fortfarande lektioner men jag var aldrig borta mer än två timmar i början. Dessutom lämnade vi valpen hos mina svärföräldrar för vår försenade bröllopsresa. Jag tyckte att det var jättebra att få valpen van vid att bli lämnad och med andra människor. Det har gjort henne väldigt lugnt när vi lämnar henne. Just nu går hon på hunddagis två gånger per vecka och hon har inga problem att gå i från mig. Dock gör det lite ont i mitt hjärta.

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)