18 februari 2014

Linus 9 veckor.

Oj oj vad han växer vår lille kille. Full av liv och med massa hyss.

Han är mycket mer självsäker och kan vara ute i trädgården och leka själv utan att vi är i närheten, STOR skillnad på bara två veckor.

Han älskar att äta löv och riva upp gräs, men det försöker vi hålla honom borta ifrån så gott det går, men allt hinner vi inte med...tyvärr. 

Vår granne Lori har en hund som är ett år och är en bladning av schäfer och labrador och som Linus tidigare var livrädd för, men nu kelar dom genom staketet. Supergulligt.

Vi har börjat träna honom på och gå lite längre i koppel och han är duktig på att tala om när han blir trött.

Linus sover flera gånger om dagen, äter när han känner för det och älskar sina baconsnacks som man mycket(!!) väl vet vart dom finns :) Sötnosen..

Och ja...han sover i sängen hos oss. Det har han gjort i en och halv vecka nu och han vaknar knappt om nätterna längre. Sover som en stock och snarkar antingen mig eller Ken rakt i örat. Han sover gärna med sitt huvud på vår axel eller också ligger han raklång över halsen på någon av oss. Rasen brukar kallas för Velcrodog - kardborre-hund och det stämmer till 120 %. Där vi/jag är, där hittar man Linus.

Jag har aldrig varit med om en liknande ras, men vi är så glada över att vi tog chansen att bli Linus matte och husse.6 kommentarer:

 1. Söt han är!
  Min man är också ifrån Montgomery haha, världen ÄR liten. Vi var precis "hemma" på besök där. Kul att svärföräldrarna kommer till våren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är så himla go..
   Kul att ni var här på besök och jag hoppas ni hade en bra semester. Det ska bli kul att få träffa mina svärföräldrarna igen och att de får se hur vi bor, sedan vi flyttade till Texas. Vi har pratat via FaceTime, men det är inte riktigt samma sak :)

   Radera
 2. Han är som sagt så himla söt. Förstår att ni båda älskar honom jättemycket. Hur stor kommer han bli som fullvuxen? Hoppas han inte blir allt för stor om han ska fortsätta sova i er säng ;-)
  Han är så fin lilla Linus.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, ett riktigt charmtroll. Han kommer bli tyngre och större...mankhöjden ca. 54-64 och vikt 20-30 kg. Han är otroligt smart och vart rumsren redan första veckan, alltså 7 veckor gammal. Han kommer kräva mycket motion, men nu när han fortfarande växer så blir det kortare promenader i parken.
   Ha en fin dag!

   Radera
 3. Tänk att en så liten krabat kan skapa så mycket glädje och harmoni! ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är mycket jobb nu, men han är en fantastisk liten kille som sprider kärlek och glädje :)

   Radera

Skriv gärna några rader! :)