9 januari 2014

San Antonio & Devine.

Den 31 januari åker Ken och jag på en liten roadtrip till San Antonio och till Devine. Vi planerade först att åka till Devine över dagen för att hämta valpen, men varför stressa en hel dag i stort sett? Upp tidigt och hem sent..neeej inte vår melodi.

Så vi åker till San Antonio och stannar över natten på The Westin Riverwalk. Ska bli mysigt och varken Ken eller jag har varit i San Antonio innan. Dagen därefter åker vi och hämtar Linusbus.

Bild lånad från The Westin Riverwalks hemsida.

7 kommentarer:

 1. Ser väldigt härligt ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli kul att få komma iväg och få se något nytt och spännande. Många vi har pratat med har sagt att San Antonio är jättefint!

   Radera
 2. 31 januari är ju snart!! gud vad spännande för er :) ser fram mot att se massa bilder på valpen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väldigt snart, bara 21 dagar kvar! :) Det kommer bli en väldans massa bilder både här på bloggen och på Instagram..

   Radera
 3. Trevligt!! Har hört mkt gott om den staden. Själv ska jag bara kajka östkusten runt som en galning i vinter. Min dotters audtions. Skulle gärna åka ngsnstans bara för att vara just DÄR och njuta av allt.
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla säger att det är mycket fint att se där, hoppas att vädret blir bra så vi kan vara ute och upptäcka vad S.A har att erbjuda.
   Trevlig helg till er också. Har ni fortfarande mycket snö och is?

   Radera
 4. Ser fram emot bilder darifran, vi hade just San Antonio som forsta val av stad nar vi blev skickade pa recruiting duty. Tyvarr blev det inte varken forsta andra eller tredje val av vad vi ville utan, Hutchinson, Kansas. Tanker alltid pa var numera fd hemstad, mina tvillingars fodelsestad, nar jag ser ditt efternamn! :) Ska vara en mycket vacker stad med stort utbud av bade noje och kultur! Hoppas ni far mojlighet att se en hel del!
  Stor kram!

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)