8 januari 2014

En månad!

God morgon på er från Texas!

Idag har jag varit i USA i en månad och tiden har gått galet fort!!

Vi har hunnit få ordning/inreda huset så mycket vi kan(bilder kommer), jag har börjat hitta lite grann här i området där vi bor, vilket känns som en stor seger. Jag har träffat många underbara vänner och kollegor till Ken som jag verkligen tagit till mitt hjärta.

Ken jobbar sin första vecka efter sin semester och jag försöker få rutin på min vardag här hemma. Jag har också börjat träna på vår cross-trainer och det känns bra hittills..lätt att bli slö annars :)

I slutet på januari får vi hämta vår valp Linus och vi ser verkligen fram emot det. Skönt med sällskap och jag vet att jag kommer att få fullt upp med en valp i huset. 

Vi ska också åka till Dallas och jag ska få se min första NHL-match vilket kommer att bli kul.

Många har frågat om bilder, vilket jag arbetar på..

8 kommentarer:

 1. Jösses, har det redan gått en månad?! Kul dock att det äntligen är en verklighet! Och grattis till valpen :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har gått otroligt fort och jag antar att tiden flyger fram när man trivs och har roligt! :)

   Radera
 2. Vad fort tiden går! Har nog inte fattat än att du bor där permanent. Men glad för din skull att du trivs och har det bra! ♡

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har nog inte helt sjunkit in riktigt än hos mig heller. 5 veckor är det längsta som jag varit i USA..Jag tar en dag i taget och gör små framsteg hela tiden.

   Radera
 3. Time flies…
  Också glad att du trivs!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen! Det känns bra än så länge och sakta med säkert så börjar vi få lite rutin på vardagen.

   Radera
 4. Det ar sa bra att du redan kanner att du hittar lite och att du anvander tiden till att utforska och kolla runt nu nar du ju har bil och kan gora allt utan att bli beroende av din man nar han ar ledig. Nar vi flyttade till North Carolina var jag helt last da vi bara hade en bil och inte ville kopa en till dar da vi visste att vi snart skulle flytta vidare...Inga bussar eller nagonting, bodde inte mer an 30 minuter bilfard fran stranden men var alldeles for sallan jag kunde ta mig dit.. Sa trist, och var sa isolerad da man inte kunde ga till nagonting, motorvagar utanfor grindarna till basen, men inte nagra gangbroar over till "andra sidan" dar det fanns ett par stripmalls iallafall.

  Sen maste jag fraga. Blir det Linus med amerikanskt "i" eller med svenskt uttal? :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen en frihet och skönt att kunna ha egen bil och röra sig fritt när som helst. Lille Linus kommer att ha amerikansk uttal med "i" :) Vi är verkligen jätteglada över att få hem den lille krabaten.
   Kram till er och hoppas att ni mår bättre.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)