25 januari 2014

Recap from Ft Worth.

De senaste dagarna har jag mått urkasst, men nu verkar det som mina nya allergitabletter börjar verka något iallafall, vilket känns helt underbart.

I onsdags var det dejtdags och vi åkte till Texas Roadhouse där vi åt underbart kött med tillbehör. De har så goda Steakhouses här i Texas och hittills är vi inte besvikna! Underbar service och toppenbetyg på maten.

Jag har också varit ute och kört mer och tagit mig utanför min comfort zone, vilket känns otroligt befriande och jag är stolt över mig själv. 
Vi väntar besök både från vänner och familj de närmaste månaderna och jag vill inte verka som en idiot som inte hittar när de väl är här, så jag har kört omkring med GPS, svurit för mig själv och på andra, grälat med Ken i bilen, då jag varit tvungen att ge mig ut bland flera filer av trafik, MEN fasiken att jag klarat av det. High-five to me!

Idag har har vi varit till Ridgemar Mall och hämtat upp mina ringar som varit på rengöring samt att dom fäst ihop förlovningsringen med vigselringen. Skönt att ha en ring att hålla koll på plus att de inte glider isär på fingern.

Nu är vi hemma igen och har insett att det faktiskt är sista helgen vi är själva, då lille Linus kommer in i vårt liv på lördag. Guuud vad vi längtar efter vår lilla fybenta bebis nu!

Dags att lämna bloggen, då smarriga Margaritas väntar...mums!!! Sedan jag kom hit är jag verkligen addicted av dessa. Sååå många smaker och såå goda plus att Ken gör världens bästa också ;)

Trevlig lördag på er amigos & amigas!

6 kommentarer:

 1. Självförtroendet växer, det bådar gott.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut. Små steg hela tiden, så tror jag att det kommer att bli jättebra!

   Radera
 2. Haha, jag dricker inte sa mkt men just margaritas har jag verkligen fattat tycke for sen jag flyttade till Texas. Om man inte orkar gora sjalv har bud light jattegoda, limearitas och strawberritas (ar inte hundra pa stavning..). Tror aven det finns I cranberry. Kan verkligen rekomenderas :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhh jag har kikat på dom, men inte prövat smakerna än. Tack för tipset ;)

   Radera
 3. Jag tycker du är superduktig som fixar trafiken. Det är läskigt på många sätt. Minns när vi först flyttade till Alabama. Birmingham är ju betydligt mindre än vad Ft.Worth är men jag tyckte det var urläskigt med alla filer och motorvägen först. Men övning gav färdighet. Jag vågade dock aldrig köra i Atlanta som är mer av en riktig storstad. Du ska absolut vara stolt över dina erövringar när det gäller att köra och lära sig hitta.
  Skönt att höra att nya tabletterna hjälper bättre.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är såå emot att köra till nya platser, då jag inte har Ken brevid mig i bilen, men ibland måste man och jag är så stolt över mig själv efteråt. En verklig boost!!

   Radera

Skriv gärna några rader! :)