13 januari 2014

Past weekend.

Hej på er!

Helgen var mysig och jag älskar att få ha Ken nära och bara koppla av. I fredags hade vi en av Kens kollegor över på middag och det var mysigt. Jag hade lagat lasagne och till det var det lite ost och vin. Mums!

I lördags tog Ken och jag en tur till Albertsons och veckohandlade samt went bonkers inne på Bath&Body Works. De hade 75% rea på det mesta!! Vi fick med oss både handsoaps och lotions därifrån och jag har en favorit där nämligen Sea Island Cotton. Doftar väldigt gott och håller länge.

Sedan åkte vi vidare till Sams Club och köpte en mattvätt inför ankomsten av lille Linusbus. Vi räknar med att det kommer hända en och annan olycka på alla dessa j-kla heltäckningsmattor som vi har i huset..Gaah hatar dom verkligen.

På kvällen hade vi en datenight och åkte till Stockyards och till Cattlemens som hade otroligt gott kött med tillbehör.

Igår unnade Sandra och jag oss en shoppingtur samt en god brunch i närheten av universitetet TCU. Skönt att få komma ut och få tankarna på annat håll en stund, då jag på morgonen fått trista besked hemifrån om en av våra hundar.

Nu är det en ny vecka igen och jag hoppas ni alla har en bra måndag.




12 kommentarer:

  1. Snygg väska :-)
    Bath och Bodyworks gillar jag mycket. Alltid en massa man kan fynda där både vad gäller doftljus och tvålar. Inte lätt att bara handla lagom där. Stockyards har vi också varit och ätit på och det var riktigt bra. Vilken mysig och skön helg. Smart med matt-tvätten.
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jag vart kär i väskan på en gång. Liten och smidig att ta med! :)

      Radera
  2. Härlig helg! Kan du inte blogga lite om framtids planer? Skulle vara roligt att höra vad du tänker göra, skola? Jobb?
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var en skön helg, men den gick för fort som vanligt :) Jag kan absolut skriva lite om framtidsplaner. Få fila lite på ett inlägg..
      Ha en fin dag!

      Radera
  3. Ja, jag skulle också vilja höra lite mer om hur allt flyter på. Hur det känns för dig. Intryck etc. Framtiden också. Jättenyfiken på hur du landat i tillvaron.
    UT med de förbannade heltäckningsmattorna. Jag har ju perecis fått ett helt våningsplan förstört pga en vattenläcka på heltäckningsmatta. NU blir det trägolv i vårt rec-room. tror jag. OCH mattor.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att ni kommer med tips och idéer och jag kan försöka knåpa ihop mina reflektioner och framtidsplaner.
      Avskyr heltäckningsmattor och vi vill gärna ta bort dom, men eftersom vi hyr huset så avvaktar vi tills vi skaffar vårt eget hus. Tacka vet jag trägolv!

      Radera
  4. Åh den väskan!

    http://www.michellesarvilahti.com/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mitt namn stod skriver all over den väskan. Den var bara tvungen att följa med hem och priset var mer än hälften jämför med i Sverige.

      Radera
  5. Du var såå värd den väskan! ♡

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhh vad go du är! :) Jag tyckte den var jättefin och praktiskt, så det var inget att fundera över.

      Radera
  6. Beklagar sorgen över vovven. I know the feeling :´(

    SvaraRadera
  7. Åh, have fun med valp och heltäckningsmatta ;) Min lilla kille har hunnit bli sex månader nu och börjar bli något sånär rumsren, hoppas att han är helt "torr" om någon månad för då ska det hyras in en riktig firma att rengöra mattorna. Vi har en liten steam cleaner, men inte sjutton blir det ordentligt rent med den och efter alla miljoner olyckor (det är extra skönt att kissa/bajsa på det underlaget) luktar det inte hallon... Vi hyr också, annars hade de jäkla mattorna åkt ut... Kul med valp i vilket fall :D

    SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)