20 januari 2014

Martin Luther King Day.

Idag firar man Martin Luther King Day här i USA och pga. det så är många lediga, men tyvärr inte Ken som jobbar ett par timmar till.

Jag passade på att ta lite sovmorgon i morse, då nästäppan har gjort att jag sovit dåligt de senaste nätterna. Sedan var det dags att ta tag i dagens "att-göra-lista". Handla, tvätta m.m. Ohh the joy..

Nu är det mesta klart och jag tog mig en stund att sitta ned och svara på kommentarer samt blogga lite. Så skönt att kunna sitta ute på terrassen och göra detta. Vädret är helt underbart (+21 grader) och var så även igår, men i morgon ska temperaturen tvärdyka ned igen.

I helgen som gick tog vi det lugnt, men en av dagarna var vi och träffade några kollegor till Ken från hans tid i Irak. Vi trodde att killarna skulle ha med sina fruar/flickvänner, men det var bara en av killarna som hade sin fru med, så det var lite snopet. Det vart mycket jobbsnack som väntat, men överlag var det en trevlig kväll och det är alltid kul att träffa nya människor.

Igår tog Ken och jag också en tur till Eagle Mountain Lake som är en av mina favoritområden här omkring, fotade lite och tog varsin kall öl i solen. Inga fel alls.

Om ca. en månad fyller Ken år, så jag har beställt bord på Ruth's Chris Steakhouse i Downtown Fort Worth. De har världens godaste kött jag någonsin ätit och är en av Kens favvisar. Vi åt på den restaurangen i New Orleans 2011 och sedan dess är jag kär.
Jag vet också vad jag ska ge honom i present, vilket känns bra och jag hoppas att han kommer att bli glad.

Staden Keller där vi mötte upp med några av Kens kollegor.

Eagle Mountain Lake


Afternoon relax i går eftermiddag.

6 kommentarer:

  1. OCH på östkusten snöar det nu, Snöstorm i den större skalan. . Jag gillar det egentligen, men inte idag eftersom vi ska upp till NYC imorgon. Nu är det dags för min dotters audtions. OCH snö får inte stoppa oss.
    Ruth Chris' Steakhouse är jättebra, håller med!! Gillar Mortons också!!
    Hoppas du har en bra dag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas att vädret var lite bättre och att du/ni kom fram säkert och att det gick bra för din dotter. Det har varit en liten dipp i vädret här igår och idag, men solen skiner och det kompenserar det mesta. Måste kolla upp om vi har Morton's här i Ft.Worth.

      Radera
  2. Skönt med sovmorgon! Och så skönt med 21°C ljuvliga grader - förstår att du njuter så länge det varar. :-) Vet att det inte är Kens favvoställe, men har ni ett Outback Steakhouse i närheten? Ska bli spännande att se vad han får på sin dag. ☆

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gäller verkligen att ta vara på de fina dagarna, men varmare kommer det att bli..puuh! Jag tror det ska finnas ett Outback Steakhouse, måste googla och kika :)

      Radera
  3. Helt klart avis på ert väder, här äro det mesta grått. Emellanåt kommer dock någon fin och solig dag. Men man får härda ut och hoppas på att det blir en tidig vår. Hoppas det löser sig med förkylningen/allergin och du snart får sova ordentligt. Skitjobbigt att vara täppt speciellt nattetid. Köttvkalitén är så ljuvlig i USA. Låter som en mysig och god födelsedag ni har att se fram emot.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är så skönt med sol och värme, men jag vet att det kommer bli betydligt varmare :)
      Jag sover med högläge och en Vicks Vapor maskin brevid mig och det har börjat hjälpa lite, vissa dagar är värre än andra, igår t ex. Usch och fy. Men jag är tydligen inte ensam om att känna såhär för många klagar på rinnsnuva och nysattacker.
      Jag ser verkligen fram emot Kens födelsedag, men även Alla Hjärtans Dag, då han har något i görningen den rackarn.. :)

      Radera

Skriv gärna några rader! :)