22 december 2013

Vad vill ni veta?

Känner mig lite vilsen med bloggen..borde inte göra det, då det finns massor att skriva om, men just nu vet jag inte vart jag ska börja eller vad ni vill veta.

Så...ni får hjälpa mig lite på traven. Vad vill ni veta mer om?!

13 kommentarer:

 1. Jag vill gärna se mer bilder från huset :-) kanske lite före-bilder då jag förstår att ni inte är klara :-) vad har du för plan nu? Vad ska du göra i framtiden? :-) för mig (kanske nån fler som är lite ny?) skulle det vara roligt att få höra hur nu träffades ;-p

  Nu har du fått några vinklar ;-)

  God Jul och Gott Nytt År!! :-))

  // Lillastrumpen (Sara)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanonbra att du ger mig idéer att skriva om. Jag tar till mig allt och hoppas att ni läsare kommer att bli nöjda :)

   Radera
 2. Jag har precis börjat följa dig, när du höll på att packa och gå till tandläkaren innan Ken kom, hahaha, så jag är supernyfiken på allt med ditt nya liv!! : - )))) jag ser fram emot alla möjliga små vardagsmoment, och kulturkrockar, bilder från huset och hur det känns att börja ett nytt liv som gift och sammanboende. Kan ju ha att göra med att jag sitter lite i samma sats... :- )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen hit! Alltid roligt med nya läsare som skriver, kul! :)
   Jag har läst era kommentarer och har verkligen fått idéer att skriva om. Är du i USA? På väg? Nu blir jag nyfiken.. :)

   Radera
  2. Nej, inte till USA. Jag och min icke-svensk till sambo träffades utomlands men bor i Sverige just nu... tyvärr trivs ingen av oss trivs. Vi vill gärna flytta till Tyskland, vi kan både språket flytande och det är bättre möjligheter med jobb för hans del. Jag jobbar hemifrån som översättare så jag kan jobba från en parkbänk om jag har lust : - )

   Radera
 3. Jag är likadan att det liksom låser sig ;) Men det är alltid kul att se & höra om hus, område, hur du & Ken känner, vad ni gör om dagarna, om ni umgås med vänner osv. Och även om dina kulturchocker ;) KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur?! När jag var i Sverige ville jag veta allt om USA, hur ni svenskar bodde etc, men nu när jag är här så blir allt blankt..men jag det kommer det att bli ändring på. Antar att jag är nere i en lite svacka och längtar hem nu i juletider..

   Radera
 4. Hur känns det att ha hamnat i Texas? Bra, om tumlande, overkligt, konstigt ect?
  Får gärna visa lite bilder från ert hus och område.
  Hur ser dina planer ut för framtiden ska du plugga/jobba? Måste du kompletera med plugg först för att kunna få jobba inom det området du är utbildad som?
  Hur ser din vardag ut?
  Hur gör du för att lära känna nytt folk, potentiella vänner, alltid bra med tips.
  Kulturkrockar av olika slag
  Kram och god jul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns som vi har varit här mycket längre än två veckor, men det har funnits något att göra hela tiden och vi har varit väldigt upptagna med att få ordning på huset. Jättebra idéer och nu har jag verkligen något att skriva om.
   God Jul&Gott Nytt År!

   Radera
 5. Berätta om hur det känns! Intryck! Skilnader du noterat så här efter kort tid! Berätta om området, huset, staden.
  Skriv barar om ditt liv i ett nytt land. För där finns det ju verkligen att ÖSA. Jag kan förtfarande ÖSA fastän jag varit här i 20 år :-)
  Precis, berätta om framtidsplanerna? Har du green card nu? Får du jobba?
  Bara ös av den gryta som kokar framför dig!!!
  Tror vi alla är jätttenyfikna.
  Stora kramar till dig i Texas från den gamla räven i Norra Virginia!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte varför, men allt har liksom låst sig när det kommer till bloggandet men jag hoppas med era förslag att det kommer bli ändring på det :)
   GOD JUL&GOTT NYTT ÅR!

   Radera
 6. Oh vill se er gata, ert hus och gärna er stad (jag vet jag låter creepy haha) men seriöst, man är nyfiken och jag gillar att se mig om i världen där jag inte varit förut :) Trivs Ken med sitt nya jobb?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska försöka mer bilder på vårt nya grannskap, stad m.m. Ken trivs bra här och med sitt jobb och jag måste hålla med om att alla har varit supertrevliga hittills.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)