24 november 2013

T minus 5 days to go..

Åhh jag vill bara att dagarna ska gå snabbare nu. Kom igen fredag!! :)

De senaste dagarna och kommande dagar har/kommer att bestå av mer packning och rensning bland saker och kläder. Ojojoj vad mycket gammalt jag har hittat och som kan kastas direkt och jag har ställt mig frågan många gånger VARFÖR har jag sparat detta?!?

Till veckan har jag mer saker att pricka av på min lista innan Ken kommer bl.a. klippa mig, gå till tandläkaren, lämna kläder till kemtvätt och fika med kompisar.

Utöver holy-shit-I'm-moving-to-the-US-in-16-days-känslan, så har jag verkligen spenderat mycket kvalitetstid med mina föräldrar. Vi äter min favoritmat och hjälps åt med allt som måste ordnas. Ord räcker inte till hur mycket jag kommer att sakna mina föräldrar ♡

10 kommentarer:

 1. Åh vännen! Så jäkla underbart alltså. Jag finner inte ord för hur glad jag är för er.
  Du gör helt rätt i att rensa, umgås & bara gotta dig hemma just nu. Det kommer vara skitsvårt att flytta från allt, det ska jag inte sticka under stolen med. Men det kommer bli bättre, Sverige finns kvar & vi finns här att stötta dig igenom allt det jobbiga. Skype kommer bli din bästa vän & tänk vilket fantastiskt liv som väntar nu med din man. Nu kan ni äntligen vara tillsammans forever and ever!! <3 <3 <3 Det är ju ändå viktigast av allt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns fortfarande väldigt overkligt, att vi ÄNTLIGEN är klara!! Helt galet!!
   Jag tror inte alla känslor har sjunkigt in och att jag verkligen fattat att jag ska flytta, men det sjunker in lite för varje dag som går. Tror det kommer bli mer verkligt när Ken kommer nästa vecka och det viktigaste är att vi då får vara tillsammans, starta vårt liv tillsammans igen.
   Känns toppen att jag har er töser att få goda tips och råd ifrån, betyder oerhört mycket för mig och har gjort det genom hela processen.

   Radera
 2. Så glad för din skull, ska bli spännande att följa dig over there :) Kan inte ens föreställa mig hur det känns. Nervöst men samtidigt mega roligt, bittersweet liksom. Hur som helst, så glad för er skull! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Det känns jättekul att du/ni följt min tid här i Sverige och att det nu äntligen(!!) är dags att flytta över till USA med allt vad det innebär. Njuter av mina sista veckor här i Sverige innan det är dags att resa vidare.
   Kram

   Radera
 3. Flytta är ett stort jobb men det som är bra är att man just får chansen att rensa och gå igenom sina saker. Det behövs med jämna mellanrum. Kul! Så mycket spännande på G att se fram emot. Förstår att det känns lite smått overkligt att du flyttar till andra sidan atlanten om 16 dagar. Iiiiiiih!
  Underbart dock.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det behövdes verkligen göras ett "riv-över" i alla garderober. En del ska med, men mycket packas ned i kartonger och läggs på vinden. Det händer så mycket nu och det känns verkligen helt fantastiskt. Jag kan inte riktigt fatta att jag får träffa och krama om Ken igen på fredag. Tjohoo♡

   Radera
 4. Jag sticker inte heller under stol med att säga att det INTE är lätt att flytta, och byta kontinent.
  OCH liv.
  Det är det inte. MEN det underbara ÄR att NI nu ska få påbörja ert liv tillsammans. DET är så jätteroligt för er.
  Jag och alla andra svennar i USA kommer att stötta dig på plats.
  Numera har jag två sanna hem, mitt hem i NoVA och mitt hem i Sthlm. Rikedom.

  Det ska bli grymt kul att följa dig på plats i USA.
  Ser fram emot det.

  Precis, sug ut det gottaste ur Sverige nu. Hur är det? Får du resa ut och in på ditt visum då du kommer hit?
  Green card preocessen antar jag sätter igång direkt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns jättebra att veta att jag har stöd hos er när jag kommer över. Det kommer garanterat att komma stunder då jag får hemlängtan eller inte förstår mig på livet i USA.. :)
   Jag kommer att få mitt GC hemskickat inom några veckor stod det i informationen jag fick med mig hem och det är giltigt i först två år. Jag har varit så upptagen med allt annat, så jag vet faktiskt inte när jag kan resa utanför USAs gränser igen.. :/ Någon som vet?! Tycker inte att det borde vara några problem.. Imorgon ska vi fortsätta med adventspynt och baka lite mer. Mysig!!

   Radera
 5. Om du har ett tva arigt GC baserat pa giftemal som jag, antar att det ar detsamma for dej som det varit for mej. Da ska du kunna resa som du vill sa lange du har GC med dej (sa fort du fatt sjalva kortet).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men guud vad underbart och vad glad jag blir! Tack för infon.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)