31 oktober 2013

Tack fina vänner!

Strax dags att bege sig till jobbet igen, ute visar tempen +7 grader.

Vill avsluta oktober månad med att skriva tack till er för alla goda råd, tips och pepp inför kommande intervju. Jag har också varit i kontakt med några av er på Facebook och jag är så glad över vilka fina vänner jag har.

Ha en fin dag!

6 kommentarer:

 1. Lycka till nu med intervjuvn men du behöver inte oroa dig som sagt.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla och jag hoppas att det kommer att gå bra!
   Happy Halloween.

   Radera
 2. Jag oroade mig massor, hade tusen foton, brev, vykort, fodelsedagskort etc etc med mig som bevis, men dom tittade knappt pa det. Kikade lite, blev inte ens inkallad till att sitta ner, utan over luckan sa fragad hon mig ett par fragor om Jaha vart traffades ni da? Vart vi kommer bo i USA? och lite sant, inget konstigt alls och inte nagot forhor pa nagot satt..:) Var klar pa 10 minuter! Blev riktigt snopen att det redan var over, dar hade jag gatt och oroat mig jattelange!! Kommer sakert ga lika smidigt for er, som har SA mycket bevis fran att bott ihop tidigare etc etc..Men stort tips: SPARA allt fran detta, lagg det i en lada eller satt in i en parm, fyll pa den parmen med nya fodelsedags/julkort/utskrivna kopior pa helgfiranden med er bada pa fotona under de narmsta tva aren- det kommer underlatta enormt tills du ska fornya efter 2 ar!! DA tyckte jag att det var mycket strangare koll pa nagot satt och jag ar glad att vi fixade det och skickade in genom advokat. Mycket mer bevis behovs da som samma konton, bevis pa delad bostad, rakningar etc etc..Inget svart och konstigt, men mycket att tanka pa.

  Stort lycka till nar det ar dags, och som sagt, ta det lugnt!! Happy Halloween!!

  Stora kramar!

  SvaraRadera
 3. Happy Halloween till er också och tack för goda råd.
  Hoppas verkligen att det går lika smidigt för mig som det gått för er. Känns bra att vi är i november och snart är det dags :)

  SvaraRadera
 4. Det kommmer gå bra :) Lycka till! ... och redan första November idag ;)

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, det hoppas vi också. HELT galet vad tiden drar iväg. Skönt på ett sätt, men samtidigt himla nervöst.. :)

   Radera

Skriv gärna några rader! :)