26 augusti 2013

Sista veckan på jobbet.

Igår var jag ledig och oj vad skönt det var! Solat, sov middag på altanen, varit ute i skogen och promenerat då jag var hundvakt för att mina föräldrar har varit till Åland. Hello taxfree.

Jag har tre och halv dag kvar på vårdcentralen, som jag vet om i nuläget. BUN/kommunen har också lagt till mig i sina system igen, så till nästa vecka är det bara att fylla i schemat.

Jag tror att det kommer att bli bra på många sätt. Lönen blir dock inte densamma, men jag får själv styra över mina timmar och jag kommer att behöva ha vissa dagar till att börja få ordning på saker och ting inför flytten som inte hunnits med än.

Tiden har rullat på och idag kommer NVC att få våra papper(förhoppningsvis de sista) och sedan är det bara att vänta på vad som händer härnäst. Spännande värre och jag kan känna i magen att något är på gång.. =)

På lördag ska jag och Jenny åka till Stockholm över dagen. Skönt med miljöbyte ett tag och Stockholm är så otroligt vackert om sommaren. Mys.

Hoppas ni får en bra tisdag!

5 kommentarer:

 1. Spännande med flytten som närmar sig och papper som börjar bli klara. Låter bra att kunna styra lite mer över dina timmar då jag kan tänka mig att det är en hel del praktiskt inför flytten som behöver tid. Ha en fin helg i Stockholm. Det är min hemstad och den är ju som finast på sommaren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns verkligen jättespännande. Och trots att det känns tufft att lämna jobbet på fredag, så blir det tog bra i längden iallafall. De ville gärna träffa mig innan jag flyttar och de ville absolut träffa Ken. =)
   Det ska bli mysigt att se Stockholm igen. Var där i maj sist.

   Radera
 2. Eftersom du saknar margaritas kan jag rekommendera: "Och himlen därtill" (fantastisk utsikt, dock ganska dyrt om jag inte minns fel men jättegoda drinkar, perfekt vid solnedgången för det är 25 våningar upp) ett annat ställe med underbara drinkar är Vampire's lunge, Östgöta källare, vet inte om det är vampire's lounge alla dagar eller bara måndagar dock.. Oh well, sen har jag hört att T.G.I.F har bra drinkar också men de e hörsägen..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Blir det inte av nu i helgen, så får jag ta med Ken dit. TGIF har okej drinkar, men jag har smakat bättre :) Tack för alla tips! Uppskattat.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)