11 juli 2013

Signing documents.

Inte nog med att jag var superseg i kolan när jag kom hem efter en låånnnggg dag på jobbet, där jag spenderat större delen av dagen framför en dator samt signerat olika dokument.

Men väl hemma väntade en liten bunt med papper från NVC som ska fyllas i och skickas iväg...suck!

Fast det är verkligen värt varenda minut som jag sitter med dessa papper - allt för att så snart som möjligt få återse Ken igen.


5 kommentarer:

 1. Men hur många bingar med papper har du inte redan skickat in?? OCH hur många fler kräver de? Otroligt alltså.
  Har ni ingen aning alls om när du kan tänkas få åka över hit?
  Jag tycker du har väntat längre än de flesta. SÅ jag hoppas verkligen att det ska gå fort nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har skickat in papper allt eftersom, men då det krånglat pga. att Ken varit i Mellanöstern så har det dragit ut på tiden antar jag. Men vi hoppas att det ska flyta på nu när han befinner sig i USA.
   Ken gissar på att jag är klar för flytt i höst, jag är inte lika säker på det..

   Radera
 2. Hej! Jag hittade precis hit. Ser ut att vara en fin och intressant blogg du skriver. Vill önska dig lycka till med allt. Jag har precis gått igenom den där processen och den är verkligen seg och oviss så jag känner med dig! För oss tog det ganska exakt ett år från att våra första papper skickades in tills jag kunde resa över! Hade jag vetat att det skulle ta så lång tid hade jag inte gått med på flytten, då vi hade ett hyfsat liv tillsammans i Sverige innan vi beslöt oss för att flytta men min man hade svårt att få ngt "vettigt" jobb i Sverige så när han fick jobb här i Pennsylvania valde vi att ta steget. Vi har en 3-årig son tillsammans och har varit gifta och sambos ett par år i Sverige innan flytten så vi räknade kallt med att det skulle ta MAX 6 månader att gå igenom processen men ack så fel vi hade! Fast nu när man har stått ut det hela så känner vi ändå att det nog var värt det, även om jag förstås saknar Sverige och allt man hade där mycket, fast jag har bara bott här i USA sedan 7 juni så än är det för tidigt att dra några slutsatser om det var rätt beslut att göra en så stor flytt..
  Som sagt, lycka till med allt och hoppas er "resa" går snabbare! :) mvh/Pamela.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och välkommen till min blogg. Såå kul med nya läsare.
   Det är verkligen en seg process och i sep har det gått ett år sedan vi skickade in våra första papper, så jag hoppas att det kommer att börja röra på sig här i höst. Längtar som bara den!!
   Tack för pepp, det behövs. Vart i Pennsylvania bor ni?
   Ha en fin dag.

   Radera
  2. Vi bor i ett litet samhälle som heter Moscow, PA. Närmsta stad är Scranton. Vi är dock på g att flytta igen, ända ner till Yuma, AZ! Maken har fått ett bättre jobb där. Mvh

   Radera

Skriv gärna några rader! :)