17 december 2012

Case Status

...och vi väntar otåligt. 

Börjar förstå nu vad alla pratade om i sina bloggar, om den eviga(!!) väntan på att höra nåt om sin status. Där är vi nu!!

12 kommentarer:

  1. Det är nog USCIS i ett nötskal.
    Vilken skillnad det var 20 år sen då jag fick mitt GC.
    Visst tyckte vi det var bökigt det med, men det är ingenting mot hur det ser ut idag.
    Lycka till och hoppas det går snabbt nu.
    När räknar ni med att flytta hit?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har hänt så mycket de senaste åren och det verkar ta väldigt lång tid, men vi är inne i karusellen nu så det är bara att vänta och hoppas ÄNNU mer :)
      Tack för uppmuntran!
      Svårt att säga när vi kan flytta. Beror på när mitt visum blir klart och när Ken får jobb samt att vi är VÄLDIGT nyfikna på att få reda på vart i USA vi kommer att hamna.

      Radera
  2. Lycka till! Jag haller tummarna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla!! Vi håller också tummar och tår här, för att det ska gå snabbt.

      Radera
  3. Ahh, jaa det dar kanner jag igen allt for val... kanns som en eeeevigheeet!:( Nar skickade ni alla papers? Ar valdigt nyfiken pa hur lang tid det kommer ta for er om det ar en stor skillnad att vara i Sverige Vs har i USA... Hoppas det inte tar 100ar nu... vilket det nog inte heller gor, but you know what i mean..;) Any news ang jobbsokandet for Ken? Ar minst lika nyfiken sjalv pa vart ni kommer hamna...haha! Lycka till nu!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi skickade in våra papper i september och det står fortfarande initial review.
      Ken fick så sent som igår ett negativt besked angående ett jobb i Virginia, men vi hoppas att det dyker upp fler chanser och jobb efter jul och nyår.
      Tack för uppmuntran!! :)

      Radera
  4. Jag håller också tummarna!

    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! Det kan behövas på alla fronter :)

      Radera
  5. Nu ar det nerforsbacke iallafall - hoppas jag. Har du fatt tid for lakarundersokning och intervju? Snart sa ar det val anda er tur!? Hoppas att ni snart far besked och att ni kan borja planera flytten - vart den nu kommer ga! Spannande ar har ni framfor er, det ar helt klart!
    Stor kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, vi har fortfarande en bit kvar innan jag får besked om intervju och läkarundersökningen. Men vi hoppas att det börjar röra på sig till våren.
      Tack för omtanken.
      Kram till er också!

      Radera
  6. Ni har i alla fall satt bollen rullning! Om det hjalper nagot sa ar det mer an vad vi har gjort annu ;) Hoppas det gar relativt fort for er. Flyttar ni over sa fort alla pappren ar klara eller vantar ni ocksa pa att din man kan flytta tillbaka till USA?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla, blir väldigt glad för era kommentarer.
      Jag vill flytta över till USA så fort jag kan efter att jag får mitt visum, men jag vill gärna att Ken ska vara på plats i USA också, så i nuläget vet vi inte riktigt när, var och hur :)
      När Ken får napp om jobb kommer många av våra frågetecken få svar.

      Radera

Skriv gärna några rader! :)