19 november 2012

Laddar om och tar nya tag.

Tack för alla era kommentarer igår både på FB, Instagram och här på bloggen. Det betydde väldigt mycket för mig.

Idag har jag satt mig tillgänglig för jobb under eftermiddagen, men ännu har jag inte hört något..oh well. Livet som timvikarie är fab!!

Har fixat mitt schema för december nu på förmiddagen och jag har även fyllt i diverse reklamationer för försenade resor under gårdagen. Ersättning har jag rätt till eftersom vi vart minst 1 timme försenade.

Ken har hört av sig flera gånger under natten och nu under dagen för att uppdatera mig om sin resa och han har kommit fram till Afghanistan, men ännu inte till sin bas. Han är såå trött. Stackarn.

Jag har även börjat knåpa på en lista med To Do innan jag flyttar och det är allt ifrån stora ting till små detaljer som ska fixas..ex. sälja bilen, sälja övriga ting som inte ska med över, avsluta abonnemang etc. 

Har en fråga till er som varit på läkarbesöket i Stockholm innan intervjun..vill dom ha en lista på vaccinationer som jag tagit genom åren och ska den (listan) i så fall vara översatt till engelska? 

..Har också joinat gänget som bloggar fredagsteman. Ska bli kul och det ser jag fram emot.

6 kommentarer:

 1. Förstår att det är tungt.
  USCH, avsked är vidriga.
  men snart är ni tillsammans igen. SNART, SNART!!
  En lista kan vara bra att ha.
  Välkommen till fredagsbloggarna!!

  SvaraRadera
 2. Jag kände att jag vill komma igång med en lista för jag tror att tiden kommer att rulla på ganska bra och känner jag mig själv så kommer jag att glömma massor(!!) av saker..haha.
  Har iaf ringt till Capio Läkargruppen ang mina vaccinationer och jag skulle återkomma imorgon igen.
  Kul med fredagstemat :)

  SvaraRadera
 3. Jag skulle ta med mig lista med vaccinationer från uppväxttiden. Så klart hade jag tappat bort de där papperen som man fick när man slutade nian så jag fick ringa till kommunen och länsarkivet så de fick skicka kopior till mig att ta med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Perfekt. Då ska jag kolla upp vilka vaccinationer som jag fick under skoltiden samt även under senare år.
   Tack för informationen!! :)

   Radera
 4. Skont at hora att du ar vid nagorlunda gott mod! Japp, ta med alla vaccinations bevis du har, ar dom osakra, far du sakert ta om nagot. Jag fick stelkram dar pa en gang, for jag var lite osaker pa nar jag senast tagit den. Da jag bott lange i Tyskland och Schweiz innan sa var det inte direkt uppdaterat i mina Svenska register.

  Jag hade hela kollegieblock fyllda med listor. Att gora nu, att gora senare att gora sista manaden typ. Tank pa att en del abbonemang kanske har 3 manaders uppsagningstid etc..kolla av sant innan sa du kan gora en lista pa nar du maste borja med allt sant!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset. Ska som nämnt ovan ta kontakt med den vaccinationskliniken där jag sist var i kontakt med innan jag reste till Kina och Costa Rica.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)