10 september 2012

Property manager.

Jag har inte nämnt så mycket om vårt hus på sista tiden, men vi har haft det uthyrt tills för en tid sedan, då vår första hyresgäst med familj var tvungen att flytta pga. military orders.

Det gick sedan ett par månader innan en ny familj vart intresserade av att hyra vårt hus och vad som hände därefter är fortfarande oklart, men de flyttade in och sedan flyttade frun med barn ut ur huset och mannen stannade kvar augusti månad ut..?!?

Ken har pratat med familjen flertalet gånger, men tydligen så hade dom m y c k e t klagomål på allt mellan himmel och jord angående huset, vilket känns jättetrist.

Nu har Ken och jag tröttnat på att ha oseriösa hyresgäster och vi vet att det inte är något fel på huset!! Men det känns jobbigt att sitta på andra sidan Atlanten och i varsitt land och egentligen inte ha en aning om vad som händer med vårt hus.

Men för att vara på den säkra sidan, och att allt sköts ordentligt och att huset blir uthyrt till ordentliga(!!) hyresgäster, så har vi anställt en sk. property manager (fastighetsförvaltare) och han har skickat över bilder på huset och trädgården och de har redan fått in intresse anmälan på nya potentiella hyresgäster.

I nuläget vet vi inte om vi ska sälja huset eller ha det kvar och fortsätta hyra ut det..det är synd, för det är ett sådant vackert hus, men Ken söker jobb långt därifrån och vi inte bli sittande med två hyror..det är svårt, men tiden får utvisa vårt val.

2 kommentarer:

  1. Huset är verkligen jättefint och jag förstår att det har en speciell plats i ert hjärta som ert första. Men får han jobbet så kommer ni att kunna köpa ett annat superfint hus, ni får väl mer för pengarna där också..? Det kommer att bli såå bra för er när ni snart äntligen bor under samma tak på heltid igen.=)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är svårt att släppa taget om det, men det verkar ha blivit lite lättare nu med en fastighetsförvaltare. Känns tryggt! Tiden får som sagt utvisa vad som blir bäst :)

      Radera

Skriv gärna några rader! :)