6 februari 2011

Super Bowl Sunday.

Jag fick se av en slump att det är en av de viktigaste dagarna för los americanos idag. Super Bowl Sunday.
Även fast det kanske inte är så stort här i Sverige med american fotball, så tyckte jag ändå att det var en upplevelse i sig att få ha varit med förra året och sett Ken och hans släkt in action, med allt det där som har med uppladdnigen och spänningen inför samt under matchen.
Vi såg matchen på Tv och hans familj hade en stor BBQ med ALLA tillbehör :) 
Det var jättemysigt och jag saknar att Ken och jag kan inte få vara där tillsammans med dom idag.


Super Bowl 2011.

5 kommentarer:

 1. Jaa, idag ar det ju som sagt, superbow sunday. Dagen da hela USA ar fastklistrade framfor tv:n...lol Inte for att jag ar nat stort football fan, men det ar kul att fa vara med om en san stor grej! Ar ju en upplevelse i bara sig..haha!

  Oj, medicinsk sekriterare... det lat avanserat de! lol Kanske en liten dum fraga, men vad vill du gora sen nar du ar klar med skolan? Hur lang tid har du kvar?

  SvaraRadera
 2. OMG tell me about it.. ALLA frågar om vi ska se det.. Vi är inga football fans men vi ska nog titta lite. Men det är soligt ute idag så vi ska nog ut och spela basket och sedan vara ute då det är fint väder =)
  Men det är en upplevelse självklart..

  SvaraRadera
 3. Så fint du har gjort det! Känns vårfräscht.=)

  SvaraRadera
 4. Tack! Lite inspiration från andra bloggar goes Lexington :)

  SvaraRadera
 5. Kan tanka mig att det ar mycket att lasa! Kommer ihag sjalv hur det var.. kandes som man inte gjorde annat an att bo i skolbockerna! Hang in there! Ratt som det ar ar skolan over... time flies! ;) Varifran sverige ar du fran forresten?

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)