1 januari 2011

Chronicle 2010.

Gott Nytt 2011. Hoppas att ni alla hade en bra nyårsafton.
Ken och jag firade först med mina föräldrar innan vi begav oss till några vänner, för att fira in det nya året. Det vart en jättetrevlig kväll med god mat och dryck samt mycket skratt när Singstar togs fram. Nog för att jag är van att prata i en mikrofon, men jag är seriöst tondöv :)

2010 har kommit och gått, och jag tänkte summera detta år som har varit väldigt känslomässigt med förtvivlan, längtan, glädje och kärlek.

Januari
Firade in det nya året med Ken i Al Ain, Förenade Arabemiraten. Vi hade bara några få veckor kvar i landet innan Ken skulle resa till USA för att påbörja sin träning inför det nya jobbet.
Våra nästan 24 månader skulle packas i lådor och skickas till USA. Mycket känslor och oro eftersom vi visste vad som väntade.

Vid Burj Al Arab
Februari
Spenderade större delen av månaden i USA. Var och kollade på hus i Upstate New York med Ken. Underbart och jag ville I N T E hem!!

Lake Placid, NY
Mars
Tror att jag nådde botten. Saknade Ken så det fanns inte ord! Avskydde att komma hem till meter av snö och kyla. Inget jobb och jag visste inte om jag skulle komma in på utbildningen som jag hade fastnat för.
Men jag fick jobb som lärarvikarie och det jobbet räddade min vår och sommar. Tiden bokstavligt talat flög fram och det var så kul att jobba med barn. Underbart.

April
Gjorde högskoleprovet och började skicka in ansökningar till olika universitet och yrkesutbildningar.
Fick en stor bukett blommor sänt till mig på påskafton ifrån Ken.


Maj
Blev ett år äldre :(

Juni
En månad av glädje. 

Vi blev ägare till ett underbart hus. <3
22/6 fick jag också besked att jag hade blivit antagen till utbildningen av Medicinska Sekreterare och det innebar att Ken kunde boka sin biljett för att komma hit på mitt jullov.

Juli
Fortsatte jobba med mina supersköna 6-åringar.

Augusti
Dags att börja skolan igen, efter nästan 7 års uppehåll. Nervöst, men kul.

September-November
Plugg varvat med praktik och timmar av Skype samtal med Ken i Irak.

December
Längtan efter jullov och naturligtvis efter Ken. 
Och efter förseningar så kom han äntligen hit den 20/12 och jag var så lycklig.
Fick massor av fina julklappar och firade in det nya året med min älskling.


Jul 2010.
Nyår 2010.

1 kommentar:

  1. Vilket år du/ni haft! Jag gillar särskilt juni månads händelser. Hoppas att återstående tre terminer susar förbi lika fort som den första gjorde.=)

    SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)