9 oktober 2010

Väntan är värst.

..och jag vet att vi kommer att få uppleva det här igen, men det ska jag inte tänka på nu!
Nu ser jag fram emot den 17 December, då min älskade K anländer till Stockholm!! Det ska bli sååå jäkla underbart att få hit honom, äntligen liksom efter 10 långa tomma månader.
Som det ser ut nu, så ska vi spendera en weekend i Stockholm och få uppleva lite mysig julkänsla.
Hoppas kunna åka till Skansen, men även få promenera i gamla stan samt att shoppa lite julklappar.
Har någon nåt tips vad vi inte ska/få missa, så får ni gärna höra av er :)


Saknar min älskling..

Därefter blir det några dagar hemma, innan vi packar väskorna och drar till Moskva, Ryssland.
Jepp, K ringde en dag och berättade att han hade bokat oss på en resa dit. Så nu är det "bara" att ansöka om visum eftersom Ryssland inte tillhör Europa, men det skulle ta ungefär 5 dagar att få visumet, så jag hoppas att allt kommer att gå väl.
Inbjudan, visumansökan är klara-check!
Ryssland är ett lite annorlunda resmål i mina ögon och kanske inte ett land som jag skulle välja i första taget, men det ska bli väldigt spännande och lärorikt. Ännu en prick på kartan liksom
Vill ni följa vår resa, så finns jag på resdagboken.se

Pratade med Ken igår kväll och allt var bra med honom, kan inte tro att vi är nere på 69 dagar. Hoppas att det kommer att gå fort, för vi har så mycket i skolan just nu och snart är det dags för praktik. Yay!!
Ken berättade att han hade fått mitt paket som jag skickade för snart 2 veckor sedan och han bara älskar vår Santa Maria Cheese Dip, så det blev att jag skickade ett par burkar samt karamell kungen lösgodis och dom obligatoriska Marabou chokladkakorna...

1 kommentar:

  1. Tiden kommer gå super fort och han kommer vara här snart. Jag och Jason har varit ifrån varandra i 6 månader och det tycker jag är jobbigt.. Kan inte tänka mig hur det är att vara ifrån i 10 månader. Men som sagt så går tiden fortare än man tror.. Och snart kommer ni kunna påbörja Visum processen =)

    SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)