2 augusti 2017

Besök till den magiska världen av Disney.

Hello, vänner!

Känns som evighet sedan jag bloggade, men sista veckan har bara swischat förbi och dagarna har varit fyllda från morgon till kväll med olika aktiviteter.

Förra torsdagen besökte vi I-drive360 med svärisarna och tog en tur till akvariet samt kollade in kändisar på Madame Tassauds.

Helgen spenderades sedan vid Disney World, från tidig morgon till sen kväll och jag säger bara FASTPASS! Vilken grej, så bra, speciellt om man inte vill spendera +120min i kö till en åkattraktion. Ett tips är att ladda ner Disney appen(Magic Guide) som beskriver hur lång väntetiden är till alla parkerna samt karusellerna. Så bra!!

Första dagen besökte vi Animal Kingdom och det var en fin park, men lite överreklamerat enligt mig. Vi(Ken och svärfar) åkte Expedition Everest och turistfällorna gjorde att vi kom hem med en Everest t-shirt...just because. Kali River Rapids var kul och vi tvingade med stackars svärmor, som skrattade högst av alla. Så roligt! Vi kikade in till The World of Avatar, men köerna till Avatar Flight of Passage och Na'vi River Journey var enorma och väntetid på över 120 min, så nej tack...en annan gång kanske.(Fastpass var inte inkluderat där).


Animal Kingdom: Betyg: 3/5.
 
Dag två åkte vi till Magic Kingdom och det var bara en sån fantastisk dag. Vädret var mulet och inte allt för fuktigt. Några skurar, men det svalkade.
Vi åkte Dumbo karusellen två ggr med Everest, Alladins magiska matta, Its a small world, Pirates of the Carribean, Under the sea(min favvis) och besökte The Haunted mansion samt naturligtvis Big Thunder Mountain Railroad. Innan vi åkte hem fick vi också uppleva Disney Paraden och det var bara så fint. Det var en riktigt fin upplevelse för Everest och hon älskade varje minut. Så mycket glädje och så många fina minnen från hennes och mitt första besök till Disney.

Magic Kingdom: Betyg: 5/5.2 kommentarer:

  1. Låter som en supertrevlig dag! ��

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var en jättefin dag med otroligt fina ögonblick och minnen.

      Radera

Skriv gärna några rader! :)