18 mars 2017

Dagen hittills.

Hej fina vänner och heej lördag och helg! Inga fel alls.

 ..

Värmen är äntligen tillbaka här i Orlando och det känns så underbart! De senaste dagarna har det varit en morgontemperatur på 3-5.C och med en dagstemperatur på ca. 15 grader. 
För mig är detta kallt, då jag är en riktig fryskott.Men nu har vi ungefär 25.C and I love it!
..

Imorse vakande Everest och jag inte förens vid 8.30, skönt med lite sovmorgon. Efter frukostens alla bestyr och sanering efter vårt lilla monster, så tog vi en långpromenad med Linus. Jättehärligt!

Väl hemma igen, bara för att i stort sett lämna Linus och åka och veckohandla. Jag köpte en hel del frukt och grönsaker, härligt fräscha jordgubbar och broccoli bland annat.

Ikväll hade vi planerat att grilla, så köttet ligger i marinad och jag funderar lite på vad vi ska ha till .. sallad är planerad, men sedan återstår .. klyftpotatis eller gratäng?!? Hmm..
Vi får se vad mannen i huset önskar, när han kommer hem från jobbet.

Ha en fin lördag!

4 kommentarer:

 1. Låter som en skön dag och gott med grillat! ��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jätte många här som tagit fasta på det ljuvliga vädret, många som grillar, solar och chillar. Och det luktar så gott med grillat .. mums.

   Radera
 2. Maken reser till Orlando på mässa imorgon, en vecka nästan, och hoppas kunna springa på mornarna. Tror det blir helt ok. Tack för väderuppdateringen. Här i CT har vi en hel del snö...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vädret verkar bli toppen från och med nu! Tror att din man kommer få en fin vistelse med fina löprundor.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)