2 februari 2017

Ge oss tips på inredningsbloggar eller på Instagram.

Hej Fina Ni!

Vi leker lite med tanken om vad vi ska börja leta efter när det gäller framtida val av hus här i Florida. 

Husmarkanden är väldigt annorlunda här jämnfört med Texas och vi funderar om vi ska bygga nytt? Ska vi köpa ett nyare hus med mindre renoveringsbehov eller leta efter något behöver mer love and care? 

Många frågor och funderingar och jag vet att det finns massor av inredningsbloggar och på sociala medier, men jag undrar om just Du har någon favvis bland inredningbloggarna eller på Instagram?

2 kommentarer:

  1. Så svårt ju! Vi skulle köpt ett äldre hus och renoverat men så byggde vi istället. Men ett nytt hus innebar en massa små projekt också. Mycket göra om man vill få det som man vill ha det. Men det är kul att bygga, om än lite stressigt. Jag började följa en blogg när vi renoverade det gamla huset, addicted2decorating.com. Hon har ett gammalt hus som hon gör om från grunden och gör i princip allt själv, har en massa bra turorials, och det mesta blir riktigt snyggt.

    SvaraRadera
  2. Utgå från läget; har bästa läget ett klart hus utan renoveringsbehov, ett hus med renoveringsbehov eller "bara" en tomt att bygga på och sen ta det utifrån vad bästa läget erbjuder. Himla spännande att följa oavsett! :-D

    SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)