29 januari 2017

Linus, The Great Dane.

Vi har haft vår älskade Linus sedan 2014 och han är verkligen en underbar hund på alla sätt och vis. Vi är så glada över att ha honom som familjemedlem.

De flesta vi möter känner inte till rasen(Vizsla), vilket är helt förstårligt. Jag kände inte till rasen, när Ken började prata om att skaffa en hund.

Linus - Vizsla
Många vi möter undrar vad det är för ras och vi har hört alla möjliga varianter..här följer några favoriter. (Bildkälla: Google.)

Grand danois


Ridgeback


Weimaraner


 Rakad?! Irlänsk Setter


Brun lab

4 kommentarer:

 1. Vi har vänner som har två stycken Vizsla. Fina hundar. Nu med egen valp märker jag att inte heller Papillon är det många som känner till, en enda person har lyckats gissa vilken ras Sixten är - och nu med hans stora öron är det liksom ganska enkelt att se vad det är för ras. Men nä...! Det är kul med hund, jag trodde jag var en total kattperson, men tydligen inte!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen till klubben och visst är det kul med hund. Man får sällskap, träffar nya bekantskaper och man kommer ut i ALLA väder för att rasta sin fyrbenta vän. Ni har verkligen en jättego valp och en fin ras på hund.

   Radera
 2. Tycker vizslor ser så fina ut. Grand danois? Skum gissning. så stor är den väl inte? Min svägerska har en GD. Den är jättestor, mer som en kalv.
  Kul att ni har fina Linus, säkert superbra för Everest att växa upp med en hund.
  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja både Ken och jag liksom..?!?Grand danois.. I vilket fall, så är vi glada över Linus. Vilken vän!
   Kram

   Radera

Skriv gärna några rader! :)