27 januari 2017

En liten uppdatering.

Började inlägget i morse, men allt och inget kom i vägen. Oh well..
(Tidigare idag) .. Fredag morgon och vi(Evie)håller på att äta det sista på sin frukost tallrik. Idag blev det en långfrulle med välling, rostat bröd och skivad banan. Mumma för en liten tjej.


..


Hej fina vänner och heej fredag och helg! Tjooho.


Ken har kommit hem från jobbet och vi har varit på en långpromis med Linus och Everest. Diskmaskin och disk är klar för stunden, chiligrytan puttrar doftade gott i slowcookern och vi avnjuter lite förmiddagskaffe medan Everest sover middag.

Efter lunch ska vi åka och veckohandla det sista inför helgen och nästa vecka. Förutom vår lilla trip har vi inte så mycket på agendan. Ta't lugnt!

Vi har en visning av vårt hus i Texas idag och en imorgon. Vi har fått några bud på huset sedan vi flyttade till Florida, men det har varit skambud. Vi hoppas att våren kommer bringa bättre lycka och vi håller tummarna.

På torsdag kommer min svägerska på besök. Hon och en vän ska på kryssning i Karibien(får man följa med!?) och stannar över natten här i Orlando, innan de reser vidare till Fort Lauderdale.

På hemvägen kommer de att ha mer tid och vi har tänkt ta med dom till Disney Springs(tidigare Downtown Disney), där det finns restauranger och shopping. Vi har aldrig varit där, men blivit rekommenderade att åka dit. Ska bli kul.

Hoppas att ni får en fin fredag!


Perch Lake.

4 kommentarer:

 1. Det låter som en riktigt trevlig och mysig fredag. Hoppas ni får en fortsatt fin helg! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma! Vi hade en fin dag. Lugn och skön. Härligt!

   Radera
 2. Downtown Disney är kul. Vi var där innan dom bytte namn...

  SvaraRadera
  Svar
  1. De flesta har rekommenderat oss att besöka stället. Ska som sagt bli kul.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)