19 november 2016

Vizsla Meetup och en överraskning.

I eftermiddags åkte vi till Dr Phillips Dog Park här i Orlando för busa och leka med andra Vizslas. Jag såg genom en Vizsla community på FB igår kväll att det skulle vara en sk. meetup och vi ville verkligen att Linus skulle få vara med och träffa nya vänner och faktiskt de första av samma ras som han någonsin träffat - kul.

Vi möttes upp vid 15.30 och träffade fyra Vizslas och deras ägare samt massa andra hundar, en jätterolig eftermiddag och Linus sover nu som en stock!! Så glad för hans skull, han behövde verkligen den här eftermiddagen efter att ha varit lite ledsen med flytt och ny omgivning.

Innan vi åkte till parken fick jag en mycket uppskattad överraskning av Ken i form av biljetter till IKEAS julbord den 9 december. Låter kanske inte värst för en del, men jag ser verkligen fram emot det! Kul att träffa andra svenskar och framför allt .. MATEN!

4 kommentarer:

 1. Den parken ligger på gångavstånd (en mile) från vårt hus :-) Jag är nere med vår lillgrabb och leker i den angränsande lekparken allt som oftast.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har för mig att ni bodde i närheten, kul! Jättefin park och vi hade en bra eftermiddag.

   Radera
 2. IKEAs julbord låter kanske inte så spännande när man bor i Sverige, men om jag bodde utomlands skulle jag nog uppskatta det mer :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan jag förstå. Men efter snart tre år i USA och ett fåtal besök till Sverige, så är det efterlängtat!

   Radera

Skriv gärna några rader! :)