29 november 2016

Plus & Minus - lista.

Det känns som jag har flera veckor, månader att ta igen här på bloggen, men jag får köra en liten kort sammanfattning om vad som hänt den senaste tiden.

The Missing Part.

I augusti var Ken på en intervju här i Orlando och veckorna som följde var en riktig bergochdalbana. Mannen som intervjuat Ken åkte på semester och ingen annan hörde av sig samt att statusen online för positionen inte hade ändrats.

Augusti kom och gick och de första veckorna i september hade vi i stort sett gett upp hoppet om att han skulle få tjänsten. Så en eftermiddag ringde telefonen, Ken hade fått jobbet och fick ett start datum.

Såå många känslor kan jag säga. Vi hade ställt in oss på att stanna i Texas, vi älskade vårt nya hus .. vad skulle hända?! Så många frågetecken.

I mitten av oktober gick resan mot Florida med två bilar fulla av de mest väsentliga sakerna som vi behövde. Vi flyttade in på hotell, som skulle bli vårt hem de nästkommande 4 veckorna. Tack Lockheed.

Kort och gott tar detta oss fram tills idag. Vår månad på hotellet är över och vi har bott i lägenhet i snart 2,5 vecka. Inte riktigt our thing, men vi visste inte hur lång tid det skulle ta att sälja vårt hus, så lägenheten var lösningen. Som tur är tog vi ett kort kontrakt och vi har börjat titta på hus att köpa. Vår mäklare skickar dagligen hus som hon tror skulle passa oss samt att det faktiskt håller vårt humöret uppe.

..

PLUS

-De har varit här och sprayat mattan mot odören idag. Tror faktiskt att det kan ta bort lukten.

-Kära grannen (Mr. 6:45) har nu inte satt igång med P90X förens vid 9 på morgonen. Bra där.

MINUS

-Blir avis på alla fina juldekorationer som folk satt upp. Vi har köpt en liten julstjärna som lyser fint och bringar lite julkänsla.

-Fortfarande så irriterande att inte ha tvättmaskin speciellt när Evie vart sjuk .. surt! Lägenheten har inget uttag för tvättmaskin, men det finns flera tvättstugor på området så helt hopplöst är det kanske inte..det är vi som är bortskämda och bekväma.

2 kommentarer:

  1. Hoppas mattan blev fräsch! Och att de har julpyntat ordentligt i Alabama så ni får en ordentlig dos till jul iaf... <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det vart en förbättring för stunden. Har fått spreja ett par gånger efteråt, vilket maintenance killen sa att vi kunde göra. Och JAAA, svärisarna har redan skickat fina bilder på deras julgran och köpt strumpor till oss alla. Mysigt! Längtar verkligen.

      Radera

Skriv gärna några rader! :)