28 mars 2016

Nya bekantskaper i Granbury.

Snart är måndagen till ända och jag har trots en lite försenad start på dagen, fått ganska mycket gjort. Jag har hunnit Skypa med underbara Jenny(trots lite försening pga. att vi hade en firma här för att ta hand om våra myrbon i trädgården) .. hade helt glömt bort detta!

Sedan åkte Everest och jag till Walgreen's för att köpa mer teething gel samt att hämta ut hennes hudkräm, då hon har känslig hud. Därefter hem och ta itu med vardagliga saker och m å s t e n! Haha

Nu angående rubriken på dagens inlägg..

Jag följer en grupp (Svenskar i Texas) på FB och såg i förbifarten häromdagen ett inlägg om en tjej som rest till USA med STS. Det coola var att hon bodde och studerade här i Granbury varav jag kontaktade henne och berättade att jag också var från Sverige och bodde här sedan juli-15. Vi har pratats vid ett par tillfällen och hoppas att vi hinner ses innan hon reser hem i juni.

Dagens sötpotatis/majs fejja.

3 kommentarer:

 1. Kul med en svensktraff. Hoppas ni far tillfalle att hinna ses. Den lilla vaxer och blir bara sotare. Kul att fa se hur en Blue Bonnett ser ut.
  Hoppas ni har haft en fin Pask aven om det inte firas sa mycket I USA.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Spännande för Everest med nya smaker och för dig med nya bekantskaper.:-)

  SvaraRadera
 3. KUL med svenskar. Mina svennar här är a och o i mitt liv , faktist. SÅ roligt att ha ett gäng svenskar man kan träffa och umgås med.
  Så jag hoppas att denna fb-grupp ska bli toppen för dig, att du ska hitta ngra/ngn som du verkligen klickar med. OCH bra för Everest och hennes svenska också!

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)