2 februari 2016

Vilka är ni?

Jag blir så himla nyfiken på vilka ni är som kikar in på min blogg titt som tätt. Jag skulle bli jätteglad om ni skrev lite kort om er själva .. vem är du? vart kommer du ifrån? hur hittade du min blogg?


32 kommentarer:

 1. Hej! Jag tittar in ofta, har bott utomlands 20 år i år, sedan 2004 i USA. Mamma och gift, trivs med livet!
  grrringo.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du kikar in. Följer din blogg också och du har en väldigt fin familj.

   Radera
 2. Mig kanner du redan. Bor I Basel sedan tre ar tillbaka och har bott I Alabama I 4 ar. Foddes I Texas I Austin sa min karlek till Texas finns alltid dar. Bloggar om livet I Schweiz och alla vara reseaventyr pa bloggen Sweet Livning.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart jag gör :) Alltid lika roligt att höra ifrån dig. Jag har varit väldigt dålig med att kommentera på din blogg, men jag ska bättra mig.

   Radera
 3. Hej! Tittar in en snabbis nu och då. Halkade in på din blogg av en slump och var tvungen att läsa från start. Bor utanför Göteborg med man och två barn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen hit och roligt att höra ifrån dig!

   Radera
 4. Minns inte exakt hur jag hittade hit, det var ett tag sen men tittar in då & då. Det är härligt att läsa om ditt liv i USA, fascinerande då det är så olikt livet i Sverige. Jag bor i Göteborg med min man & våra 3 barn. Just nu bloggar jag mest om vardagen som föräldraledig med tvillingar :-) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättekul att höra ifrån dig och roligt att du kikar in på min blogg. Livet är absolut annorlunda här jämfört med Sverige och jag trivs jättebra i USA och Texas.
   Stor kram

   Radera
 5. Hej, Lisa i Skåne, hittade din blogg via Annika i Virginia vilken jag ramlade över när jag bodde i Boston för ett par år sen.
  Har en hatkärleksrelation till USA vilket gör att jag gillar att läsa bloggar av svenskar som bor där, följa deras erfarenheter och upplevelser etc.
  Sen är det alltid mysigt när det kommer små barn...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och vad roligt att höra ifrån dig! Spännande att du bott i Boston, jag har alltid velat besöka den staden och det finns på vår "platser att besöka lista".

   Radera
  2. Det bör du göra. Den är min absoluta favoritstad i USA.

   Radera
 6. Hej! Mig kanner du ifran IG, Anna i Nevada med alla hundarna. Vaxte upp i lilla Norberg och kom till USA som au-pair. Jag har bott i USA i over 25 ar, de senaste 10 aren i Nevada. Innan dess har vi bott i AZ, WI, ND, IA och NH. Gift med en amerikan sen april 1991. Vi har tva tonaringar och tre hundar.
  Kommer inte ihag hur jag hittade din blogg, men jag har last den sen du flyttade till USA.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och vad roligt att höra ifrån dig samt kul att du följer min lilla blogg. Jag följer dig på Instagram och ni har verkligen jättefina pojkar och goa hundar.

   Radera
 7. Hej! Jag bor i Madrid med min spanske man, och vi ska få bebis om en månad ungefär. Tycker om expat-bloggar, och hittade hit via någon annan expat, kanske Linnea eller Jenny.

  Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hola y felicitaciones a su bebe! :)
   Jättekul att du följer min blogg samt att du lämnat en kommentar. Hoppas allt är väl med er.

   Radera
 8. Hej, jag bor i Bryssel och bodde i din hemstad Karlskoga i tolv år. Det är kul att läsa om dina äventyr och se hur en annan karlskoging har det utomlands! Hittade hit från en annan utlandsblogg, men kommer inte ihåg vilken. Ha det bra!
  Kram Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se där.. lilla Karlskoga :)
   Jättekul att du lämnat en kommentar samt att du följer bloggen.
   Stor kram från Texas

   Radera
 9. Hej, jag är din tidigare arbetskamrat från AKM. Tittar in ibland på bloggen men är dålig på att skriva, får passa på att gratta er till lilla Everest! Hon är så otroligt söt, kram från Karlskoga (BS)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej hopp och vad roligt att höra ifrån dig! Saknar tiden på AKM och hoppas allt är väl med dig.

   Stor kram

   Radera
  2. Ja, det var alltid så trevligt att arbeta ihop med dig, numera är jag hemma på heltid, (friherrinna), och trivs bra med det, ha det så gôtt! Kram!

   Radera
 10. Hej!
  Vet inte hur jag hittade din blogg, men det var i den vevan då du väntade på att komma i väg till USA. Har varit spännande att följa dig sedan dess.
  Jag bor i Sthlm city m man och tonåring. Gillar bäst att läsa utlandsbloggar framför andra kategorier av bloggar. Grattis till fina dottern!
  Kram Anna N

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna,

   Tack så jättemycket, hon är go och växer otroligt snabbt..
   Vad roligt att du följt mig sedan början av bloggen och kul att du har kommenterat.

   Radera
 11. Hejhej! Johanna här:) Mig känner du säkert igen från bloggvärlden! Inte första gången jag kikar in här och def inte den sista. Kommer inte ihåg hur jag hittade hit (troligtvis genom andra USA bloggar) för ett antal år sedan. Har följt dig sen du pluggade i Sverige. Själv är jag ju tillbaka flytta till Sverige efter att ha bott 8 år i USA. Vi bytte plats:P Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå hallå där! :)

   Kul att du hör av dig och att du hägt kvar trots att du flyttade tillbaka till Svea, när jag ä n t l i g e n!! kom hit. :)
   Såg att du bytt jobb?! Vart arbetar du nu?

   Kram från Texas

   Radera
 12. Jag heter Lisa och hittade din blogg via google. Älskar resor, och när jag inte reser själv läser jag gärna om dem :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättekul att höra ifrån dig och roligt att vi delar samma intresse när det gäller resor.

   Radera
 13. HEEEEJJJJJ!!!! Jag laser din blogg ;) ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Halloj där! :) Jättekul att du hänger kvar efter alla år och roligt när du kommenterar.
   Ha en fin helg.

   Radera
 14. Hej! Jag är A, eller Pupa som jag kallar mig i min blogg. Jag bor i Dubai med min maltesiske man och våra två barn. Jag minns faktiskt inte hur jag hittade till din blogg, tror jag har varit in och läst sedan du startade den (iaf innan du flyttade till USA!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och vad kul att du hör av dig! Kul att du har blogg, måste kika in på din blogg nu. Åhh Dubai, saknar UAE otroligt mycket vissa dagar.
   Kram från Texas

   Radera
 15. Hej, jag tittar fortfarande i har da och da :) Jag kommer inte ens ihåg hur jag hittade hit, jag antar via någon annan svensk-amerikansk blogg for ett antal ar sedan. Det har varit kul att följa din immigrationsresa samt att vi bada faktiskt ar i TX nu. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heej och vad roligt att du fortfarande kikar in titt som tätt. Hur trivs ni huset och hur går det med studierna? Långt kvar?

   Kram från Granbury :)

   Radera

Skriv gärna några rader! :)