13 februari 2016

Att ge tillbaka.

Snart dags att gå och lägga sig .. shit liksom om vi inte är i säng vid 22-tiden(att få barn förändrar allt!) .. som ikväll, men vi har en god anledning.

Idag skulle vi har varit till på Levi's (våra grannars son) 1-års kalas, men föräldrarna har bihåleinflammation och stackars Levi har fått tillbaka sitt RSV-virus, så det hela blev inställt med kort varsel.

Till saken hör att vi har fått så mycket av dom, att vi ville ge tillbaka något, speciellt nu när de inte mår bra .. så vi gjorde i ordning en sk. Taco Crescent Ring med tillbehör och sedan skickade jag över Ken med mat och lilla Levi's present och det var verkligen uppskattat.

4 kommentarer:

 1. Usch, RSV viruset... min kompis tvillingtjejer har båda det just nu. Mitt uppe i allt fick de även magsjukan. De mår så dåligt och det är så jobbigt när man inte kan göra något åt det :( Hoppas han kryar på sig snabbt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker så synd om dom, för det verkar alltid komma tillbaka. Hoppas dock att han blir frisk snart. Och typiskt är också precis som du skriver, att allt kommer på en gång :(

   Radera
 2. Så himla omtänksamt av er!<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kändes som det var det minsta vi kunde göra och de vart glatt överraskade.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)