7 januari 2016

Hur kom det sig att vi flyttade till Granbury?

Förra våren började Ken och jag fundera på att köpa hus, istället för att hyra som vi gjort innan. Vi hade en bebis på väg och vårt dåvarande kontakt skulle löpa ut i juni plus att vi var trötta på den ständiga trafiken.

Sagt och gjort, så kontaktade vi en mäklare och började vår husjakt i Fort Worth. Men efter att gång på gång blivit besvikna över att vissa av husen redan var under kontrakt knappt innan vi klivit ur huset samt att man i stort sett var tvungen att buda på en gång, gjorde att vi utökade vårt sökande.

Vi kikade på hus i Weatherford med omnejd, men hamnade slutligen i Granbury. Vi hade sett ett hus online, som vi gärna ville titta närmare på, men samma visa där, så var det en annan familj(med annan mäklare) som skulle lägga ett bud på huset samma dag som vi skulle dit på visning. 

Ken tog ledigt från jobbet och vi bad mäklaren, att vi åtminstone kunde få en chans att vara med i spelet, så vi åkte dit. Allt verkade perfekt, huset, området .. allt!

Men .. huset var inte alls som vi upplevt det på nätet och återigen besvikna stod vi där ännu(!!) en gång och funderade på vårt nästa drag, när vi fick syn på ett hus som nästan var färdigbyggt rakt över gatan.Vi fick gå in och ta oss en tur och både Ken och jag kände att vi hamnat rätt och att just det huset skulle bli vårt framtida hem. Efter att kontrakt och annat var skrivet, så kunde vi flytta in i början av juli förra året.


12 kommentarer:

 1. Det är skönt med eget hus!

  SvaraRadera
 2. Underbart hus med ett väldigt bra läge.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi trivs kanon med både hus och omnejd.

   Radera
 3. Det blev det bästa huset i slutändan!:-)

  SvaraRadera
 4. Det är ett jättefint hus. Så himla härligt med något helt nytt och fräscht också där ingen bott innan. Skönt att det ordnade sig och att ni hittade det perfekta huset för er. Verkar också som ni har fina grönområden kring ert hus där du går dina hundpromenader. Otroligt fint hus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen och så känner vi också. Vi fick vara med och planera och ändra om lite detaljer i huset, så vi fick vår touch på det hela. Så härligt!

   Radera
 5. Alskar ert hus. det ar sa fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Det är så underbart att ha sitt egna hus och inte hyra som tidigare.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)