26 januari 2016

Bad To The Bone..

Började det här inlägget förra veckan .. oops! 

Förra torsdagen vart ju riktigt intressant. Jag släppte ut Linus precis som vanligt, när han behöver och vill ut. Normalt sett så skäller han eller krafsar till på dörren när han vill in, men efter ett tag hade jag inte hört något och kikade ut..

Där fick jag se Linus lekandes med en fransk bulldog! Jag drog på mig en jacka, då det var kallt just den här dagen. Jag tittade runt efter en ev. ägare och undrade framförallt hur den lilla rackaren hade kommit in i vår trädgård, då vi har staket. Men nada..

Han hade ett halsband där det stod Bad To The Bone, men hans namn gick inte att utläsa.

Jag tog ett kort och lade ut det på FB, då vårt grannskap har en sida där och det tog ungefär en timma innan jag fick svar från ägarnas grannar som berättade att hunden hette Buster och att det inte var första gången han smet. Jag valde att ta in honom och han fick vatten och lite att äta under Linus watchful eye.

När Ken kom hem så gick han och pratade med grannarna, då ägarna ännu inte kommit hem. Vi lämnade en lapp och då de hade en hundlucka, så tog vi med Buster hem igen.

På kvällen fick vi ett meddelande från ägarna, som var såå tacksamma att vi tagit hand om deras lilla buse under ett par timmar. Linus fick iallafall en jättebra eftermiddag och kväll och agerade väldigt bra värd.


4 kommentarer:

 1. Vilken trevlig eftermiddag för Linus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han hade det toppen och man kunde verkligen se hur glad han var!

   Radera
 2. Linus fixar kompisar på egen hand.;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men eller hur? :) Där sitter det inte fast .. haha

   Radera

Skriv gärna några rader! :)