16 september 2015

Ryggvärk och sanering av gräsmatta.

Vaknade i morse av att jag började få ont i nedre delen av ryggen och höfterna, trodde först att det var för att jag legat stilla på en sida för länge, men ömheten sitter i trots att jag varit uppe ett par timmar..jag får ta en Tylenol och se om det lindrar något. Kanske börjar det hända något??

Idag har jag och mina föräldrar inte mycket på agendan, mycket tack vare att jag snabbt blir trött och inte gör många knop om dagen. Maratonloppen till toa om nätterna sätter också sina spår. Lugnet före stormen!

Annars..

Vi har en firma här sedan tidigt i morse som sanerar en del av vår nysådda(!!) gräsmatta på baksidan, detta tack vare att LOWE'S var här i söndags och levererade plattor och rätt som det var, så gick deras truck sönder som genast började läcka hydraulik vätska över gräsmattan. Det har varit flera turer kring detta, då det aldrig har hänt tidigare och man visste inte hur de skulle lösa problemet, men det verkar gå åt rätt håll nu iallafall.

Det blir också en tur till posten idag, då vi ska skicka in mina I-751 blanketter för att .. ta bort villkoren?! .. på mitt Greencard och förnya det till 10 år. Skönt att få det ivägskickat och hoppas att det går bra.

Hoppas ni får en fin dag!

Kram

15 september 2015

I väntans tider..

Vecka 40 på torsdag.
Hej på er.. 

Här går vi fortfarande i väntans tider och lillans due-date är nu på torsdag. Nervositeten växer varje dag.

Imorgon har jag mitt eventuellt sista(!?) obgyn-besök innan födsel och vi pratade om förra veckan, att om lilla E inte kommit denna vecka, så kan det bli tal om igångsättning, vilket jag helst inte vill! Vi får se vad som händer. Jag har börjat få lite mer sammandragningar under veckan, men mycket mer än så har det inte blivit.

7 september 2015

Välkomsttårta.

Ännu ingen bebis..suck! Vi går i väntans tider och mitt due-date är nästa torsdag.

För ett par dagar sedan kom några grannar förbi och överlämnade en tårta till fikat och för att välkomna mina föräldrar till USA och Granbury. Jättefin gest!

3 september 2015

Vecka 38.

Nu är vi inne på slutspurten och magen har sjunkit ned ordentligt och lilla E har vänt på sig.
Allt ser bra ut och jag går nu på kontroller 1ggr/vecka tills dagen D.

Barnkammaren är inredd och klar, vagnen är bäddad och klar och alla babykläder är tvättade.

Är väldigt nervös, men samtidigt förväntansfull att bli mamma. Oroar mig för förlossningen, men min barnmorska peppar mig och vi har pratat en del kring det ämnet.