16 september 2015

Ryggvärk och sanering av gräsmatta.

Vaknade i morse av att jag började få ont i nedre delen av ryggen och höfterna, trodde först att det var för att jag legat stilla på en sida för länge, men ömheten sitter i trots att jag varit uppe ett par timmar..jag får ta en Tylenol och se om det lindrar något. Kanske börjar det hända något??

Idag har jag och mina föräldrar inte mycket på agendan, mycket tack vare att jag snabbt blir trött och inte gör många knop om dagen. Maratonloppen till toa om nätterna sätter också sina spår. Lugnet före stormen!

Annars..

Vi har en firma här sedan tidigt i morse som sanerar en del av vår nysådda(!!) gräsmatta på baksidan, detta tack vare att LOWE'S var här i söndags och levererade plattor och rätt som det var, så gick deras truck sönder som genast började läcka hydraulik vätska över gräsmattan. Det har varit flera turer kring detta, då det aldrig har hänt tidigare och man visste inte hur de skulle lösa problemet, men det verkar gå åt rätt håll nu iallafall.

Det blir också en tur till posten idag, då vi ska skicka in mina I-751 blanketter för att .. ta bort villkoren?! .. på mitt Greencard och förnya det till 10 år. Skönt att få det ivägskickat och hoppas att det går bra.

Hoppas ni får en fin dag!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna några rader! :)