7 augusti 2015

6 veckor kvar..

Ynka 6 veckor kvar till barnafödande och vi börjar undra vad som hände med 9 månader. Tycker tiden har gått väldigt fort och över lag har jag mått bra, förutom illamående och trötthet i första trimestern.

Men med några veckor kvar till dagen D, så sätter den otroliga värmen här i Texas sina spår. Svullna fötter, värmeutslag och trötthet .. usch och fy, inget vidare. Vi får dagliga uppdateringar om heath advisory, att man ska ta det försiktigt under dagen när solen är som starkast samt att dricka mycket. Håller mig mest inomhus dessa dagar. Vädret ska bli "svalare" i slutet av augusti, när mina föräldrar kommer hit. Ska bli så skönt. Höggravid i Texas under sommaren är ingen hit!

Sista veckorna har vi också förberett lilla E's barnrum och det börjar verkligen sjunka in sakta, men säkert att vi kommer bli föräldrar och att Ken, jag och Linus kommer få tillskott i huset .. helt galet, men otroligt spännande.

6 kommentarer:

 1. Det går så fort mot slutet tycker jag! Men nu när vi har en vecka kvar känns det som att det stannat av lite. Och jag räknar med att gå över som förstagångsföderska så det är nog snarare två veckor kvar. Men det känns overkligt att det faktiskt kommer komma en bebis från den här otympliga magen man går runt och bär på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tiden rasar iväg och till och från, speciellt på nätterna så har jag fått otroligt svårt att komma till ro och sova för då är lillan som mest aktiv...men visst ska det bli skönt att slippa bära runt på magen. Det har gått bra, men i 42-43C värme tar det emot lite grann.

   Radera
 2. Forstar att det ar jobbigt att vara hoggravid under sommaren. Jag tycker liksom att det ar jobbigt i v.24 i varmen. Haha! Igar var vi pa 2 arskalas som var utomhus.. ALLTSA skjut mig. Man overlever ju men det ar inte skont..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur? Svett överallt!!!! och så lite värmeutslag på det som kliar något kopiöst .. huu :(

   Radera
 3. Svar
  1. Tack, roligt att se hur magen växer undan för undan. Börjar känna mig stor och klumpig, men nu är det inte långt kvar..

   Radera

Skriv gärna några rader! :)