9 juni 2015

En bit av Sverige.

Förra helgen åkte Ken och jag till IKEA. Första besöket där och jag har bott här i 1,5 år.

Vi var ute efter en ny soffgrupp samt frukostbord, men naturligtvis också för att jag skulle få min dos av svenska köttbullar, mos, lingonsylt och fläderdryck .. som inte gjorde mig besviken! 

Någon timma senare med en vagn full av allt från vispar till ljuslyktor, dock utan soffgrupp och frukostbord, men med svensk lösgodis, kaviar och choklad åkte vi därifrån nöjda ändå.6 kommentarer:

 1. För soffor mm kolla in West Elm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Vi fick tag på soffgrupp på Nebraska Furniture Store, men det tillkommer säkert mer som ska kompletteras så jag ska kika in på din rekommendation :)

   Radera
 2. Åh, ert IKEA verkar ha mycket mer lösviktsgodis än vårt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har hört att det kan vara ganska urplockat, men den dagen vi var där fanns det mesta. Lycka!!!

   Radera
 3. San lyx att fa ata svenskt godis!!!
  jag har alltid haft svart att hitta soffot pa IKEA. Tycker dom ar lite for harda. Jag var hos en van som hade en ny soffa som var helt underbar och jag fragade vart hon hade hittat den och den var ifran Havertys. Jag har aldrig varit dar men hittade soffan online. Ser lite "svensk" ut. http://m.havertys.com/zoomView.do?imageName=HVT73806-2

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag visste inte om de hade lösgodis på IKEA här i Frisco, men gissa om jag vart överlycklig av raderna med godis! Såå gott trots att innehållet endast överlevde två dagar..haha!

   Tack för tipset om soffan, finns otroligt många platser både online samt butiker att kika i/på. Vi åkte faktiskt till Nebraska Furniture Store efter att vi varit på IKEA och hittade det vi behövde.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)