18 maj 2015

Bowlingklot & Baby bump.

I helgen som var, hade Lockheed Martin ett bowling event här i Ft.Worth, där familj och vänner kunde hänga på. 


Massa lag var uppskrivna och i vårt lag ingick flera av Kens arbetskamrater samt deras respektive. Vi spelade två rundor(!?) och lyckades få ihop över 1100 poäng, men det räckte inte hela vägen till seger, men kul hade vi! Efter bowlingeventet så hade vi bokat bord på Outback Steakhouse, där vi inte varit på över ett år. Trevlig lunch och god mat.
..   

På onsdag har vi återkontroll av hjärtultraljud och det ska bli så kul och spännande att få se lillan igen, det har gått flera veckor nu sedan mitt sista ultraljud, så jag gissar och vet att det hänt massor i magen.


På torsdag går jag in i vecka 23 och jag har lite smått fått börja använda graviditetskläder, då magen börjar puta ut ordentligt. Jag har klarat mig in i det längsta med mina vanliga kläder, men nu är det kört..haha. 
Fick hem ett paket förra veckan från Motherhood som innehöll lite nya toppar och skjorts och allt passade mycket bra och vad bekväma kläderna är.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack så mycket :) Sakta, men säkert så blir magen större.

   Radera
 2. Så fin och jag förstår att det var dags att gå över till mammakläder.:-) Spännande med ultraljud igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Ja bulan blir större för varje vecka och sakta, men säkert så har jag fått börja använda mammakläder .. inga fel alls, så rymliga och sköna för en putande mage.

   Radera
 3. Jag klarade mig också rätt länge med mina vanliga kläder men när man väl började använda gravidkläderna var de såklart mycket skönare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är lite över fem månader och nu det är först nu, som mina vanliga plagg börjar kännas för trånga eller helt enkelt inte passar längre :) Och visst är dom såå sköna!!

   Radera

Skriv gärna några rader! :)