30 mars 2015

Besök hos kollega med familj.

Igår åkte vi som tidigare nämnt till Arlington, för att hälsa på min kollega Sue och hennes familj. Vi hade blivit ombedda att ta med Linus, då de tidigare haft samma ras.

Det tog goda 30 minuter, innan vi kom fram och väl där fick Linus bekanta sig med deras hund Buster och deras två katter samt illern Francis och mötet gick faktiskt bra och det är första gången som både Ken och jag hållit i en iller, men det var hur tam och go som helst..

Vi började eftermiddagen med att gå till en närliggande park, så hundarna kunde springa lösa och leka. Väl tillbaka i huset fick jag en lektion i hur man gör southern cornbread från scratch och det visade sig inte vara allt för komplicerat. 

Till middagen serverades det en blandning av svensk mat samt traditionell mat från södern. Vi bjöds på(hittar inte en bra svensk översättning för vissa rätter) beans & ham hocks, collard greens(grönkål), svensk pressgurka, majsbröd och till efterrätt svensk äppelpaj med vaniljglass.

Alltså, det var så omtänksamt av dom att laga dessa olika rätter och få oss att verkligen känna oss som hemma. 

En jättetrevlig söndag och nästa gång är det vår tur att bjuda tillbaka...någon som har tips på maträtter man skulle kunna bjuda på?

2 kommentarer:

  1. Era vänner verkar vara väldigt gästfria och generösa. Sådana vänner ska man vara rädd om.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut, håller med till 100%. Otroligt generösa och gjorde verkligen allt för att vi skulle känna oss hemma.

      Radera

Skriv gärna några rader! :)