1 februari 2015

True Blood .. några år senare.

Musten har verkligen gått ur mig! 
Så himla sliten efter senaste veckornas jobb, men nu känns det okej igen.

Jag har inte haft lust att blogga, fota .. nada!

Iallafall ..

Senaste veckan har Ken och jag börjat titta på de första två säsongerna av True Blood. Ken har sett fram till s.5, men jag har aldrig varit intresserad förens nu. 

Så typiskt och så himla mig. Jag är fast. Har man sett ett avsnitt måste man liksom titta vidare och jag tycker serien är bra.

Har ni någon serie som ni "upptäckte" efter att den spelat några säsonger?

4 kommentarer:

 1. Ja, många. Men senast Parenthood på Netflix. P och jag började titta i augusti, i november var vi klara med de fem säsonger som fanns på Netflix. Den sjätte, och avslutande, gick på NBC fram till i torsdags då sista avsnittet sändes. En verkligt bra serie, helt otroligt bra.
  Gillar binge-watching. Love it.
  Hoppas du känner dig piggare snart.

  SvaraRadera
 2. The walking dead fastnade vi för. Jag som inte alls har vart det minsta intreserad alls. Zoombies- nä, det var inget för mig.. Trodde jag ja. Hooked är vad jag blev. Vi har nu plogat igenom alla säsonger, så vi är ikapp nu. Väntar på spänning nu när det ska börja snart igen! Sen fastnade vi även för Dexter. Hooked även där! Plöjde igenom 8 säsonger rätt fort... Haha! Det är farligt att börja...

  SvaraRadera
 3. Tack för tips om bra serier att kolla in. Sådant är jag alltid på jakt efter. Jag började kolla på Parenthood som gått flera säsonger i USA och blev fast. Såg fyra säsonger i sträck innan jag tröttnade lite. Så nu kör jag paus. Kolla istället på The Killing via Netflix som också är superbra och jättespännande. Är inne på säsong fyra nu. House of Cards har jag sett två säsonger på. True Blood har jag inte kollat in alls men hört från flera håll att den ska vara riktigt bra.

  Skönt att du har fått vila upp dig lite under helgen. Ibland har man ju inte tid eller lust att blogga. Måste pausa från det ibland också.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Absolut! Army wives och the Office tex. Plus en massa andra... :)

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)