9 december 2014

Jakten på de perfekta lockarna.

Igår var jag som nämnt till frisören och gjorde slingor samt klippte bort slitna toppar. Jag frågade om Alicia(frisören) hade några tips på håruppsättningar inför torsdagens julfest. 

Jag jobbar torsdag och slutar inte förens 17 och festen börjar vid 18:30, så det finns liksom noll tid till någon slags uppsättning .. what to do?!

Alicia föreslog att fixa lite lockar, snygg och passande för kvällen. Hon tog sig också tid att visa ett snabbt sätt att få till dessa lockar i brist på tid.

Igår kväll skulle jag så försöka mig på att återskapa denna kreation, jag menar hur svårt kan det vara?!

Jag gav upp efter 5 minuter! Vart så sur och grinig för håret ville inte samarbeta. Fasiken! Jag har bett Ken om hjälp, så ikväll kör vi en testomgång. 

Något som höjde humöret var dock att min klänning är klar, de ringde från Nieman Marcus igår, så vi åkte och hämtade klänningen.

6 kommentarer:

 1. Du blev jättefin i håret. Men jag fattar precis vad du menar, hos frisören då de visar så verkar allt så lätt och sedan då man ska göra själv så känns det inte alls lätt utan ganska hopplöst. Håller tummarna för att övning ger färdighet. Lycka till och du blir säkert jättefin på festen vare sig det blir lockar eller inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, vad glad jag blir. Jag är nöjd med håret och slingorna, men vi får se vad som händer med lockarna...

   Radera
 2. Så fint det blev! Jag brukar locka med plattången och fixar jag det så kan alla göra det. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla :) Jag är så himla otekniskt och det blir inte bra .. får fortsätta öva idag igen.

   Radera
 3. Snyggt det blev!
  Jag brukar lägga upp håret på strumpor, skämtar inte, det blir skitsnyggt haha. Annars kan jag rekommendera locktång från Hot Tools, dom är super.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Strumpor?! Det har jag aldrig testat, men nu känns det som alla tips är välkomna.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)