31 december 2014

Andra halvårskollen - USA.

 2014 har varit en mycket bra år. 
Det ska bli spännande att se vad 2015 kommer föra med sig och jag hoppas på ett givande år.

GOTT NYTT ÅR!

Juli

Fortsatt jobb på Kimbell Art Museum med förberedelse inför ny internationell utställning från Paris.

Linus testade Doggy Day Camp för första gången och älskade det .. svårt att inte gilla att spendera en heldag med massa andra hundar.

Jag upplevde Texas-värme för första gången och jag hade mest energi tidigt på morgonen eller sent på kvällen, när det var "okej" att vistas utomhus. Trots allt en väldigt fin månad. 

Marine Creek Resevoir

Augusti

VARMT!! Varningar om heat advisory, då vi nådde +40 grader.

Jag reste hem till Sverige i två veckor och besökte fina Jenny i Karlstad samt hann träffa goa vänner hemma i lilla Karlskoga.

September

Mina föräldrar kom på besök till oss i tre veckor och vi reste runt i Texas för att visa dom våra favoritplatser som San Antonio och Hill Country. Ett mycket uppskattat besök och naturligtvis jobbigt avsked.

Grape Creek Vineyard

Oktober

Roadtrip till Upstate NY med svärfar för att renovera vårt hus, som varit uthyrt och som nu är till försäljning. Vi spenderade nästan en hel månad i N.Y och jobbade dag ut och dag in med att få det färdigt.

Wilton, NY

November

Återhämtning är bara förnamnet. Vila, vila och mer vila. Oktober tog musten ur oss. Men vi hann julpynta och köpa en ny bil.

December

Jag firade ett år i USA! Stort!! Julfest med jobbet som var jättekul. Vi firade julen i Alabama tillsammans med tjocka släkten, vilket innebar ännu(!!) en Roadtrip.

Goa Linus fyllde 1 år

3 kommentarer:

 1. Fint collage du gjort om ditt 1:a år i USA.

  SvaraRadera
 2. Jag har sagt det förr och jag säger det igen - du har hunnit med otroligt mycket under ditt första år! Blivit med vovve, GC, körkort, jobb, roadtrips... ★★★

  SvaraRadera
 3. Ett riktigt gott slut till dig Madeleine. Må 2015 blir ett underbart år på alla sätt. Det märks att du trivs bra i Texas. Det är kul att ni hunnit med att åka runt en hel del och upptäcka många fina smultronställen i Texas. Måste säga att jag är imponerad över alla fina och intressanta utställningar som ni får in till Kimbell Art Museum där du jobbar.
  Vilket hästjobb ni gjorde med huset. Håller tummarna för att det snart är sålt. Hur går det med visningarna. Linus är så himla fin. Må ni alla få ett riktigt gott slut som sagt och ett underbart 2015.

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)