19 november 2014

Återhämta sig.

Hemma i Texas igen och glada för det är vi verkligen. Det har varit tre lååånga veckor med renovering från morgon till kväll som varit kantade av förkylningar med mera.

Vi kom fram till Alabama och mina svärföräldrar i fredags morse och sov i stort sett hela dagen! Kändes nästan som jetlag, då vi varit "on the road" i nästan 20 timmar. 

Lördag morgon satte vi oss i bilen igen och kom fram till Fort Worth i lördags kväll. Det vart take-away mat igen, då energinivån var alarmerande låg.

Söndagen bestod av att åka och handla, packa upp, vila och samla kraft igen, men allt kommer efter, så vi har varit och är fortfarande väldigt sega.

Jag har varit ledig några dagar till och igår sov jag nästan hela dagen. Jag är så trött.

Men idag är det dags att få åka till jobbet igen och det ska bli kul att få återse alla igen och höra vad som är på G. Tydligen så hade fd. Presidentparet varit på museet förra veckan.

4 kommentarer:

 1. Ja gudars ni har verkligen slitit hårt med renoveringen. Förstår att ni är helt slut och att det kommer att ta tid att vila upp sig. Men så skönt för er att äntligen vara klara med detta stora projekt och ha det bakom er. Skönt att få komma hem till sitt igen.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har verkligen var slitgöra, men nu är huset renoverat, storstädat och mäklaren kommer dit idag eller imorgon för att ta bilder och sedan kommer det ut för försäljning. Underbart att ha allt bakom sig och kunna blicka framåt.

   Radera
 2. Skönt att ha renoveringen i backspegeln, nu förtjänar ni verkligen att ta det lugnt och hämta andan. Kul att ha haft så celebert besök på jobbet - visar på vilken hög klass muséet håller. ★

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så typiskt att missa dom, men det kommer fler utställningar i vår och de brukar komma på besök vilket är jättekul och spännande.
   Det är sååå skönt att ha hela hus-historian i bakspegeln och vi hoppas att huset kommer ut på försäljning nästa vecka.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)