20 september 2014

Tillbaka från ledigheten.

God morgon på er från Texas.

Idag är det dags att börja jobba igen efter 5 veckor ledighet. Det har varit otroligt skönt att kunna spendera tiden med familjen under dessa veckor.

Det ska bli otroligt roligt att komma tillbaka till jobbet och höra hur alla har haft det samt vad som pågår eftersom Samurajutställningen är över och nästa STORA utställning håller på att installeras...spännande.


Ha en fin dag!

8 kommentarer:

 1. Oj, vad tiden flyger iväg! Skall bli spännande att se vad nästa utställning blir för något.:-) /Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så kul att få vara med när de öppnar upp för en ny utställning. Faces of Impressionism: Portraits from the Musée d’Orsay, Paris öppnar 19/10 och jag ser verkligen fram emot det.

   Radera
 2. va kul att komma tillbaka till jobbet nar det ar nagot nytt som hander. Jag har en fraga, kan du jobba som läkarsekreterare har i USA eller maste du lasa kurser och gora test innan du kan jobba med det? Eller trivs du pa museet och vill fortsatta att jobba dar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trivs väldigt bra på Kimbell, men vill gärna fortsätta som läk.sekr. Håller på och försöker få fram information just nu om hur jag kan gå tillväga, behöver jag mer utbildning/kurser?! Hoppas på svar snart.

   Radera
 3. Det är verkligen underbart och lyxigt att du kunde få möjligheten att vara ledig så länge speciellt i USA där sådant inte alls är så vanligt. Kul att få vila upp sig och känna ett sug efter att få komma tillbaka och sätta igång igen. Låter som en spännande utställning.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väldigt snällt av dom att ge mig ledigt, men samtidigt var det under "rätt" tid då Samuraj utställningen avslutades i aug och det är lite lugnare just nu :) Ser fram emot nya utställningen!! Öppnar 19/10 för allmänheten.

   Radera
 4. Vad fint att du fick vara ledig i fem veckor!! Mkt bra av dem! OCH så underbart för dig! DET låter som ett jobb att bita sig fast vid. Minns då jag en gång var tvungen att säga upp mig fr ett jobb eftersom de ej gav ,mig mer än tre veckor. SÅ det låter fantastiskt att du har en sådan bra arbetsgivare. Hoppas det känns riktigt bra att komma tillbaka till jobbet igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har varit fem underbara veckor och i lördags när jag kom tillbaka, så hade jag verkligen varit saknad och alla ville höra hur jag haft det och vad mina föräldrar tyckte om USA :)
   Härlig att vara tillbaka igen!

   Radera

Skriv gärna några rader! :)