30 september 2014

Shopping for Halloween.

Min första Halloween här i USA. Ska bli hur kul som helst och jag ser verkligen fram emot det!

Igår var vi till olika affärer här i Ft.Worth för att köpa Halloween dekorationer. De har så mycket olika saker beroende på hur spooky du vill ha det...

Vi har köpt Halloween kostymer samt utomhus dekorationer, så nu är det bara att pynta och naturligtvis köpa hem godis i massor.


6 kommentarer:

 1. Haha, och jag är The Queen of Halloween!!! På måndag ska jag börja pynta upp. jag har så mkt dekorationer att det är pinsamt, fniss!! Men, jag gillar verkligen denna dag. Nu har jag ju inget barn hemma längre, så det blir annorlunda iår. Jag har bestämt mig för att ändå köra hela racet, mohohaha!! Barnslig? Jag!! Jamenvisst :-)))
  Så, ja, kör på!! Det är en rolig kväll. Dessutom på en fredag iår!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter toppen!! :) Det ska verkligen bli en upplevelse att få se hur man firar Halloween och kika hos grannarna när de börjar pynta...Och spännande som sagt, då det är min första Halloween här i USA.

   Radera
 2. Du kommer att njuta så och älska din första Halloween. Hoppas ni har tur och bor i ett område där det blir bra Halloween stämning och många barn som kommer och knackar på. Verkar vara väldigt olika beroende på områden hur stort Halloween blir. Men generellt så brurkar det bli bra om man bor i hus och bor i ett område där det finns barn. Då gäller det att ladda med godis. Kul med alla läckra dekorationer du hittat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi bor i ett område precis vid en skola och där många familjer runt omkring här har barn, så det ska bli jätteroligt!
   Linus har fått sin egen dräkt och han kommer vara hur söt som helst :)

   Radera
 3. Åh, vad roligt! Kul dekorationer! Jag vill också skaffa lite dekorationer, vi har innte ens fått upp några ramar eller dekorationer över huvud taget..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hade inte heller några dekorationer varken för Halloween eller Thanksgiving, men nu har vi köpt hem lite smått och gott. Ser verkligen fram emot helgerna!

   Radera

Skriv gärna några rader! :)