3 september 2014

hobby lobby.

 

 


I förmiddags tog mamma och jag en tur till en Nail-Saloon för lite mani/-och pedikyr. Så himla nice!

Sedan vart det ett stopp på Hobby Lobby där jag köpte en brödkorg samt en fruktskål. Tack vare en rabattkod fick jag också 40% på varje vara och betalade totalt 15$.

7 kommentarer:

 1. Gud vad mysigt att få visa dina föräldrar runt i er nya stad! Jag längtar så efter att få visa runt min mamma!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jättekul och WOW-faktorn är stor hos dom båda :) Lätt att bli imponerad av allt här. När kommer din mamma på besök?
   Ha en fin dag!

   Radera
 2. Ja, det måste vara så roligt för dig, och dina föräldrar. Det är så roligt med sverigebesök! OCH jag kan tänka mig att de gillar allt du tar dem på!
  Längtar efter mitt besök i jul, men de har varit hör så ofta att vi kör lite lugnare tempo. Men gissa om de älskar mataffärerna här, haha!! OCH ja, all anna shopping. Sightseeing blir det lite mindre av, och det gör ju inget :-)
  Ha det så fortsatt trevligt med de dina!!
  Trevlig helg!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jättekul och det först nu som också jag inser att jag kan hitta till platser och kan mer än när jag kom hit. Man lär med tiden :)
   Vi har försökt blanda lite av shopping och sightseeing och nu i helgen ska vi på RedBull AirRace om vi kommer in dvs eftersom Linus tuggade i sig två av dom :)
   Ha en fin helg!

   Radera
 3. Åh, vad jag gillade Hobby Lobby! Och superbra med kupong! ★ /Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer ihåg när vi var där :) Finns så mycket kul att inreda med...och stort plus med kupongerna. Tänker på dig och hoppas allt går bra!
   Kram!

   Radera
 4. Jag älskar Hobby Lobby! De har ALLT. Panduro släng dig i väggen.

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)