11 augusti 2014

Tax-Free Weekend.

I helgen var vi ute och shoppade det sista inför min hemresa och jag visste inte om att det fanns något som kallades för Tax-Free Weekend, men Ken berättade att det ofta infaller innan skolstart, så folk ska spendera mer pengar...

Vi åkte till Ridgemar Mall och besökte JCPenney där jag hittade 3 fina klänningar som fick följa med hem. Med alla avdrag och rabatter, så slutade notan på under 50 dollar! Det ger vi tummen upp för med tanke på att en av klänningarna kostade 70 dollar från början :)


6 kommentarer:

 1. jätte fina klänningar! passade dig väldigt bra :)
  Har du köpt med presenter till nära och kära från usa? och är de mer i souvenir-form eller bara vanliga presenter? tyckte det var jätte svårt att bestämma hur jag skulle göra då jag bara tänkt att få med mig alla mina grejer i en resväska.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, va go du är :)
   Jag har köpt med mig "beställningsvaror" samt lite smått och gott till goa vänner, vill inte avslöja för mycket då de läser min blogg..haha. Mamma och pappa får shoppa loss när de kommer hit om ett par veckor.

   Radera
 2. FINA!! OCH ja, det är bara att älska amerikanska reor med kuponger och annat. Härligt. Jättefina klänningar hittade du. Kul med lite nytt nu när du ska hem en sväng.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket och jag kan bara hålla med. Älskar alla sales som förekommer både här och där under året. Jippii :)

   Radera
 3. Åh, vilket fyndläge! Önskar mig en sån helg hemma oxå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur?! :) SÅN prisskillnad!!

   Radera

Skriv gärna några rader! :)