5 augusti 2014

Min kväll...

Ute från jobbet efter 17. Helvetestrafik som vanligt att ta sig hem. Hemma vid 17.45. Pratade med Ken på vägen, så allt blev genast bättre.

Hem till en tokglad valp som alltid(!!) är överlycklig att se oss. Skön känsla. 

Ut för att hämta in soptunnorna som always är slängda huller om buller på gatan då tisdag är soptömningsdag, men också för att låta lillfis bränna av sin värsta energi...

In för att koka ris och värma upp gårdagens helt underbara köttgryta som kokat i vår slow-cooker i nästan 10 timmar. Så mört kött.

Fick jaga runt Linus denna gång inomhus, då han fick tag på en tomkartong och strimlade den i tusen bitar...tack.

Kvällspromenad med Linus och typ en miljon gnats(ser ut som bananflugor) Ugh :(

Kommer bli en tidig kväll...

4 kommentarer:

 1. Linus (det var en labrador va?!) är ju världens goaste lilla lyckopiller! ♥ Du får hota med Tabascobitchen när han (eller hon??) hittar på hyss.;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha eller hur? Igår fick jag frågan om det var en Weimaraner...vilket jag iofs kan förstå, men förklarade att det är en Vizsla, vilken ingen i sällskapet hade hört talas om.

   Radera
 2. Jättefint kvälls ljus och ser ut att ha varit en fin och trevlig promenad förutom insekterna. Nog blir man lycklig av en fyrfota vän som alltid gör att man känner sig efterlängtad när man kommer hem. Lycka :-)
  Kram !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en underbar känsla att komma hem och se en valp med glatt viftande svans och med sin älskade anka i munnen :)
   Vi har jättefina kvällar, men insekterna är många och det är ett s t o r t minus. Önskar att vi kunde få ett sånt där riktigt oväder med regn och åska. Värmen är jobbig.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)