30 augusti 2014

Framme i USA.

Vi påbörjade vår resa mot Texas och USA, tidigt(!!) igår morse. Redan vid 4-tiden på morgonen var vi uppe och stökade runt en sista gång.

Sedan gick resan i ett från Arlanda via Amsterdam där vi stötte på fruktansvärt otrevliga personen som jobbade vid säkerhetskontrollen. Usch och fy säger jag bara. Nytt jobb kanske?!

Men från Amsterdam till Dallas/Ft. Worth gick allt väldigt smidigt. Planet var långt ifrån fullt, så vi kunde sprida ut oss ordentligt - jätteskönt!

Vi landade i tid, gick mot immigrationen där nya maskiner upprättats för ca. 8-9 månader sedan för de resenärer som hade ESTA/Greencard. Meeen...de funkade inte så bra och alla vi tre fick ett stort kryss över våra bekräftelser eller vad man kunde kalla dom, så vi fick gå till den "normala" immigrations kön tillsammans med de flesta andra som hade upplevt samma typ av problem.

Trots detta kom vi igenom snabbt och jag vart välkomnad hem, vilket kändes så bra. 

Genom ankomstdörrarna till en väntande Ken som mötte upp oss med blommor. Så gulligt gjort. Tror han har saknat mig väldigt mycket...och jag efter han naturligtvis!

Inatt slog jetlagen till och jag har varit vaken sedan 3 i morse, men lyckades somna om och sova till nästan 8. Vi har också vilat lite nu på eftermiddagen.

Fortfarande trötta, men ikväll ska mina föräldrar få testa fishtacos och sedan ska de få uppleva en amerikansk matvaruaffär :)5 kommentarer:

 1. Så skönt att ni kunde få chansen att sträcka ut er lite på planet då det inte var fullt. Det är lyx. Hoppas det känns bra att vara hemma i USA igen och att jet laggen snart försvinner. Skitjobbigt med jetlag och man vet aldrig hur det blir. Lite olika varje gång men jag upplever ändå att det har blivit lättare för mig med just jetlag med åren. Första dygnet känner jag mig ofta som en zombi men sedan brukar det känns rätt bra.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir lite bättre varje dag och det verkar som det bara är jag som har det jobbigast...haha som vanligt.
   Det var dock väldigt skönt att kunna sträcka ut sig och kunna sova lite innan det var dags för att landa.
   Känns toppen att vara tillbaka hemma hos mina killar och att mina föräldrar får uppleva detta.
   Kram!

   Radera
 2. Skönt med smidig hemresa (minus personen som ska byta karriär). Hmm, kanske ska ta samma rutt nästa gång om det är luftigare bland sätena.:-) Klart Ken är glad att du är hemma! ♥ Och Linus! Som dessutom äntligen får träffa mormor och morfar irl. /Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet inte om vi hade tur att åka med ett halvtomt flyg :) Tror det har hänt mig ett par gånger tidigare, men lika glad blir jag varje gång :))
   Linus mår som en prins...och vill ha allas uppmärksamhet, vilket han naturligtvis får. Saknar dig och hoppas allt är bra. Kram!

   Radera
 3. Skönt att vara hemma. OCH så kul att du har med dina flädrar. Roligt för alla.
  Man måste ansöka om att kunna använda de där automaterna för snabb incheckning i USA. Det krövs lite jobb, men det är ju klart värt det. Har också tänkt söka så man slipper de långa köerna.
  Underbart med halvtomt flyg. Tycker nästan aldrig det händer...

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)